Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám rávenni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám rávenni a barátom, hogy besegítsen a főzésbe?

Figyelt kérdés
Már kezd nagyon elegem lenni belőle. Utálok főzni, ő meg csak jön a hülye kifogásaival, hogy "este fáradtan érek haza, akkor már nem fogok nekiállni", stb. Ha ráhagyom a főzést, akkor hétközben semmi főtt étel nincs itthon, ő el van hideg kaján is. Azt meg nem tehetjük meg egy fizetésből, hogy mindig rendelünk.

2022. máj. 29. 13:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Várj, te nem dolgozol?
2022. máj. 29. 13:45
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Akkor ha jól értem csak a párod dolgozik, te pedig otthon vagy, de mégis elvárod, hogy ő főzzön miután hazaér a munkából?
2022. máj. 29. 13:45
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Ha te nem dolgozol, akkor csak úgy fair, hogy tied a háztartás, nem? Ha nem szeretsz főzni, akkor főzz nagy adagokat és fagyaszd le. És akkor csak elő kell venni, és nem is monoton, hogy napokig ugyan az van.
2022. máj. 29. 13:50
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Én se állnék neki munka után még főzni, ha van aki otthon van egész nap. Még dolgozzon is, meg főzzön is, amikor haza ér, hogyne!
2022. máj. 29. 13:51
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok én cseléd, persze hogy nem dolgozok. Én elvagyok a pénzemből, nem miattam dolgozik a barátom sem.
2022. máj. 29. 13:56
 6/16 anonim ***** válasza:
97%
Napi provokatív kérdés.
2022. máj. 29. 13:56
 7/16 A kérdező kommentje:
Van egy örökölt házam, plusz a sajátom is ki van adva. Havi 210 ezer bevételem van így. Minek dolgozzak?
2022. máj. 29. 13:59
 8/16 Noren1989 ***** válasza:
93%
Minek is 😂
2022. máj. 29. 14:01
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretsz főzni, akkor rendeljetek. Rengeteg szakember áll rendelkezésre, akik ebből élnek. Mi a kérdés? Miért kell itt rinyálni?
2022. máj. 29. 14:02
 10/16 anonim ***** válasza:
74%

Akkor a "saját pénzedből" rendelj szépen magadnak, és meg van oldva a probléma.

Amúgy elég átlátszó, hogy te megint a pasi troll vagy, akinek az a hobbija, hogy nőt játszik gyiken.

2022. máj. 29. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!