Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Besegítsek vagy maradjak a háttérben?
A barátom 30 éves és már 6 éve együtt vagyunk. Van egy kolléganője 44 éves, aki 7 éve kapcsolatban van, de tavaly nyáron rányomult a barátomra. Párom megmondta neki h NEM, be is fejezte a nyomulást. Legalábbis úgy tűnt, egészen múlt hét péntekig. Volt egy céges buli, ahol iszogattak táncoltak és azóta kétértelmű mélekkel bombázza a párom. Olvastam őket, mert megmutatta nekem is a barátom. Eddig csak röhögtem az egészen, de amikor olvastam lefagyott az arcomról a mosoly. Kétértelmű de ugyanakkor teljesen egyértelmű szándékai vannak. Meg akarja magát dugatni. Mondtam páromnak h határozott elutasítás kell, mert az első inkább illedelmes volt. Miért csinálja ezt egy 44 éves nő? Miért nem érti meg h NEM. Ekkora rib@nc vagy ennyire nincs önbecsülése?
Az első gondolatom az volt h írok neki ÉN egy mélt és elküldöm a halálba, de nem akarok beleavatkozni ebbe, bízom a páromban. Meghát az a tipus külsőre is akit bottal sem piszkálna meg. Nem vagyok rá féltékeny egy kicsit sem, csak nem értem meddig akarja aláztatni magát. Milyen technikávan lehet lerázni így valakit ha a kedves illedelmes stílust nem érti meg? Volt már valaki így? Vélemények?
Teljesen feleslegesen aggódsz. Ha szeretitek egymást a párotokkal és kölcsönös a bizalom, akkor az a vénlány labdába sem fog rúgni melletted.
Mindenhol vannak ilyen rossz akarók. Nem kell róluk tudomást venni és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!