Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A barátnőm csak úgy hajlandó szeretkezni, ha Katy Perry és Lady Gaga szól a háttérben. Nekem erre nem áll fel.
:DDDDDD szar ügy:D
Mond meg neki hogy te meg csak akkor ha ez megy
első válaszolónak !!!!!
ezen a zenén akkorát nevettem!!!!!!! köszi!
a csajodnak elég rossz zenei ízlése van, szerintem beszélj vele hátha hajlandó leszokni erről a szokásáról.
és a szomszédaitokat nem zavarja hogy állandóan ezt hallgatják: "Pókerféééééész-ahahahahahahgyorsabbankeményebbenmélyebbre" ?
xD Ne a zenére álljon fel a cerkád, hanem a csajodra!! xD
Erre még nem gondoltál? :D
Szerintem kérd meg, hogy felváltva legyenek, minden másdik ez http://www.youtube.com/watch?v=vvYAxuYg77M vagy mondju amit az első tag linkelt :))
Amúgy mennyi idős a barátnőd? Elég gyereknek tűnik ezek alapján. Le kéne vele ülni megbeszélni, hogy a zenei ízlése nem tartozik a hálószobába. Persze, néha lehet ezzel kedveskedni neki, hogyha ez a szíve vágya, de hogy mindig...!
Valami emlék köti ahoz a számhoz. tudd meg hogy mi:)
sajnos lehet hogy egy másik fiu, de az is lehet h ha azt halgassa akkor mindig rád gondol:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!