Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod elvenné az arcfelismerő okostelefonodat, és tiltakozásod ellenére a kamerát feléd fordítva feloldaná a képernyőzárat, majd elolvasná az üzeneteiet, és kérdőre vonna, hogy ki az a személy, akivel üzenetet váltottál, akkor mit tennél?
Az üzenetváltáson nem lenne mit magyarázni, az lebukás lenne. De a módszer nem tetszene. Ha csak a párom, tehát együtt járunk, akkor addig jártunk együtt. Komolyabb kapcsolatban, pl. házasságban nem tudom, de hosszan elnyúló balhé lenne belőle minimum. Persze ha nem ő dobna ki a talált üzenet miatt :D
De persze csak fiktív kérdésre azonos módon válaszoltam. Tudja a teló kódját, akkor néz bele amikor akar. És olyan üzeneteket talál, amiket még én sem tudok, hogy kik. Különböző facebookos csopikból származóak. Épp nemrég nézegettem, és gondolkoztam el némelyiken.
Na jó, egy kontakt van ami megizzasztana. 😅 De az meg egy üres chat.
Azt elfelejtettem mondani, hogy az üzenetváltás egy Jancsi becenevű női munkatársaddal vagy egy Julcsi becenevű férfi munkatársddal történt.
Például:
Jancsi/Julcsi: "Akkor holnapután nyélbeütjük a dolgot?"
Te: "Persze, alig várom."
(A főnökötök által adott szakmai projekt befejezéséről van szó.)
jogos ha talál valamit.
Ez az arcfelismerőt nagyon könnyen kilehet játszani, pl amikor alszol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!