Működhet-e most (akár egy adott üzletben - áruházban)..(akár hivatalosan, a boltvezető engedélyével - akár egy adott eladó magán-dolgaként) arcfelismerő, amivel be tud azonosítani vevőket?
Figyelt kérdés
Nekem már többször volt olyan 'érzésem' (de több, mint érzés), hogy - lakhelyemtől több, mint 100 km-re levő olyan boltokban, ahol még nem jártam...és tudtommal ismerősöm sem dolgozik ott.....szóval, hogy tudták, ki vagyok. Nem vagyok celeb vagy ilyesmi...viszont (sajnos) nem 'csak' 1 vagyok a 10 millióból (semmi különös külső ismertetőjegy)....2022. márc. 31. 09:30
2/18 anonim válasza:
Ez sajnos betegség, konzultálj egy pszichiáterrel.
3/18 A kérdező kommentje:
Nekem az (lenne) a szerencsésebb, ha tényleg 'csak' dilis lennék.....
Persze...nem írok le mindent, mert az nem szolgálná az érdekeimet, engem csak a műszaki - technikai oldala érdekel a problémának, amit a kérdésben feltettem. Ha én mindent leírnék ide az 'ügyemmel' kapcsolatosan, akkor talán úgy reagálnátok, hogy '....hú...bakker, tényleg.De úgy látom, nincs rá érkezésetek, hogy a kérdésre (érdemben) válaszoljatok...
...még valaki....korrekt emberek....(senki?)....még várok.....
2022. márc. 31. 11:32
4/18 qkker1 válasza:
Nekem a kocsimban van arcfelismerő kamera, direkt téged kereslek!
5/18 anonim válasza:
Ajjaj, ha már ügyeid vannak, akkor tényleg fordulj szakemberhez!
6/18 anonim válasza:
Te vagy az? Egyből megismertelek.
7/18 A kérdező kommentje:
Hol éltek ti..arról még nem hallottatok, hogy fénykép alapján beazonosítani embereket (?)....ez működő dolog
2022. márc. 31. 12:57
8/18 A kérdező kommentje:
Valamely okból (számomra ismert okból) lehet rólam fotó (van) bizonyos körökben (csoportokban/csoportoknál)...ennyike
2022. márc. 31. 13:00
10/18 anonim válasza:
8: na milyen bizonyos okok vannak???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!