Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod elvenné az arcfelismerő okostelefonodat, és tiltakozásod ellenére a kamerát feléd fordítva feloldaná a képernyőzárat, majd elolvasná az üzeneteiet, és kérdőre vonna, hogy ki az a személy, akivel üzenetet váltottál, akkor mit tennél?
Figyelt kérdés
2022. máj. 29. 12:32
1/25 anonim válasza:
Szerinted hogy jutna el az elolvasásig? Lekötöz?
Ha igen, akkor az üzenetek elolvasása már a legkisebb probléma.
Feljelenteném.
2/25 anonim válasza:
Már nem lenne a párom. Ez alapvető bizalomhiany . Egy kapcsolat bizalom nélkül nulla. Semmi ertelme.
3/25 anonim válasza:
Egyrészt azonnal repülne az ilyen ember az életemből, már csak elvből is. Másrészt egész nyugodtan végignézhetné, anyámat és a barátaimat is ismeri, titkolnivalóm meg nincsen.
4/25 Metionin válasza:
Kibasznám a picsába. Nem azért, mert bármit titkolnék, de a magántulajdon az magántulajdon. Nálunk alap, hogy nem kutatunk egymás cucca között (egyébként fel tudjuk oldani egymás telefonját/gépét csak nem tesszük).
5/25 anonim válasza:
Semmit, ismeri a kódot, fel tudja oldani. Szerintem olvasgatja is, nincs mit titkolni
6/25 anonim válasza:
Mivel én is elég vehemens vagyok, egy ilyen elképzelt balhéban hamarabb vágnám hozzá magamtól a telefont, hogy nesze olvasd b*meg, minthogy eljutna az elvételig.
De függetlenül attól, hogy nem találna semmit, ha erőszakkal elveszi és erőszakkal belemászik a tulajdonomba, instant szakítanék.
7/25 anonim válasza:
"és kérdőre vonna, hogy ki az a személy, akivel üzenetet váltottál"
Tehát megcsalom és leleplez?
Furi hogy sokan még így is kidobnák a párjukat. Szerintem ő lenne, aki dob.
8/25 anonim válasza:
Ha nem váltasz más férfival/nővel olyan üzeneteket, ami féltékenységre adhatna okot, akkor miért ne nézhetne bele a telefonodba? Eleve a nők nagy többsége is mintha nem belenézegetne titokban. Most akkor melyik jobb? Inkább nézzen bele előttem, bár ez tényleg furcsa, mert akkor nem bízunk egymásban (?),de ha ne adj isten meg talál valamit, akkor legalább meg tudjuk beszélni, nem az, hogy egyből mást gondol, besértődik. Nyilván kíváncsi mindenki, de alapvetően egy normális kapcsolatban meg lehet beszélni ezeket szerintem és amúgy sem chatelgetsz másokkal, ennyi tisztelet talán kijár a másiknak. Ha mégis akarsz, hát akkor meg ott a jel, hogy szakítani kell.
10/25 anonim válasza:
#8: Mert nem kutakodunk más cuccai között. Főleg nem erőszakkal. Ha nincs bizalom, akkor már régen rossz. Ja, és soha senki telefonjában nem kutakodtam. Fordítva sem viselem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!