Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párod elvenné az arcfelis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod elvenné az arcfelismerő okostelefonodat, és tiltakozásod ellenére a kamerát feléd fordítva feloldaná a képernyőzárat, majd elolvasná az üzeneteiet, és kérdőre vonna, hogy ki az a személy, akivel üzenetet váltottál, akkor mit tennél?

Figyelt kérdés

2022. máj. 29. 12:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
73%
Egy odaadnám neki nézzen csak bele, és utána repülne a francba amiért gyanúsítgatna (ha kezet emelne rám, akkor meg kidobnám ÉS feljelenteném.) Attól meg hogy a párom valaki, nincs joga totál kontrollálni.
2022. máj. 29. 13:20
 12/25 anonim ***** válasza:
75%

Nos...

Én eleve nem is szoktam titkolni, hogy kivel tartom a kapcsolatot. Miután pedig az egyenes játszmák híve vagyok, nem is kerül arra a sor, hogy bárkit megcsaljak. Nem is lenne hozzá gyomrom. Ha valaki mellett már nem érzem jól magam, akkor inkább szakítok. Ha meg szeretem, és jól érzem magam mellette, akkor nem fog vonzani az, hogy mással kavarjak.

Másrészt: egy kapcsolat alapja a bizalom. Oké, a korai időszakban még elnézhető némi kételkedés, de amikor valaki már kb. egy év után is játssza a bizalmatlankodót, akkor komolyan elgondolkodnék, hogy azt a kapcsolatot akarom-e. Sajnos volt olyan exem, aki 2 év után is elég gyakran megkérdőjelezte, hogy nincs-e más képben, aztán végül ez ahhoz vezetett, hogy szakítottunk. (Amit persze úgy értékelt, hogy mégis csak neki volt igaza, és elhagytam másért... holott utána még jó ideig nem volt senkim. Mindegy, mellékes.) Utólag persze kiderült, hogy ő bizony megcsalt. Meg olyan is volt, akinek be kellett számolnom minden nap az összes nőneműről, akivel aznap szóba álltam, legyen az munkatárs, boltos, szomszéd néni, akárki. 2 hónapog bírtam. :D

Harmadrészt: úgyis megmutatom neki, ha kéri, kivéve esetleg olyan dolgot, ami valakinek mélyen a személyes dolga. Vagy ha mondjuk épp arról beszélgetek valakivel, hogy milyen jó ötlete van születésnapi ajándékra. :-) De egyébként a telefon is olyan dolog, ami szerintem az ember személyes tárgya. Egy kis magánszféra pedig még kapcsolaton belül is kell.

2022. máj. 29. 13:25
 13/25 anonim válasza:
28%
Mondjuk alapból nem csalom meg a férjem, nem levelezgetek senkivel. Ha feloldja és megnézi a telefonom, nyugodtan megteheti. Aki félrelép, megérdemli, hogy így bánjanak vele.
2022. máj. 29. 13:26
 14/25 anonim ***** válasza:
68%
NINCS indok az erőszakos fellépésre. Kidobhatja a félrekúrót? Ki teljes joggal.De kezet nem emelhet rá.
2022. máj. 29. 13:32
 15/25 anonim ***** válasza:
75%
Mivel ehhez testi erőszakot kellene alkalmaznia, elhagynám és feljelenteném.
2022. máj. 29. 13:35
 16/25 anonim ***** válasza:
57%
Ha ok nélküli féltékenykedésről van szó, szakítanék a beteges kontrollmániája miatt. Ha viszont tényleg van a fülem mögött, és nyomot talál, azért von kérdőre, akkor a mostani eszemmel bevallanám, hogy igen, jól sejtette, egy alja rohadék vagyok, váljanak szét útjaink. De ha ilyet művelnék, az azt jelentené, hogy úgyis akkora segg lennék, hogy még lenne pofám tagadni mindent, és még nekem állna feljebb. 🤷
2022. máj. 29. 13:37
 17/25 anonim ***** válasza:
68%
15-ös vagyok. Azt hozzáteszem, hogy nem aźert, mert titkolnivalóm van, felőlem nézheti. De a Kérdező leírása konkrétan bántalmazásnak felel meg.
2022. máj. 29. 13:38
 18/25 anonim ***** válasza:
34%
Ha a párod akkor mit titkolózol előtte?
2022. máj. 29. 13:41
 19/25 anonim ***** válasza:
70%
Attól hogy a párom, nem a faterom, nem a gazdám, nem a tulajdonosom: partner mellet is jogom van saját térhez-és nem, nem félrekúráshoz.
2022. máj. 29. 14:07
 20/25 anonim ***** válasza:
60%
Azért a bizalomhoz két ember kell. Legtöbb ilyen esetben bőven van rá ok, hogy belenézzen az ember. Nem a semmiből jön a gyanú.
2022. máj. 29. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!