Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van valami olyan ingyenes...

Van valami olyan ingyenes arcfelismerő program, amivel meg tudok találni valakit selfie alapján?

Figyelt kérdés
Egy személy nevét szeretném megtudni, viszont csak két képem van róla, meg néhány személyes info. (Mielőtt valaki felhozná, hogy miért nem kérdezem meg tőle, szívesen tenném, de nincs rá lehetőségem.)

2021. szept. 19. 23:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Az azért odabaszna a személyiségi jogoknak, ha ilyen létezne.
2021. szept. 19. 23:37
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Google kép alapú keresés segíthet, HA az a kép fennvan valahol a neten
2021. szept. 19. 23:44
 3/13 anonim ***** válasza:
91%

Természetesen nem. Ilyen program aligha lenne engedélyezett valaha is civil lakosság számára.

Gondold el, bárkiről készíthetnél egy fotót aki szembe jön az utcán, és simán kikereshetnéd az adatait, milyen visszaélésekre adna ez lehetőséget?

2021. szept. 19. 23:46
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Az NSA tudni szeretné a tartózkodási helyed
2021. szept. 19. 23:50
 5/13 anonim ***** válasza:
27%
Lehet, hogy van ilyesmi, kérdező, és igazából, az ilyesmi programnak a megírása, ha már megvannak a szükséges dolgok hozzá, nem nehéz. De, ha valaki, valóban ilyet készítene, az probléma lenne, főleg miután kikerülne az internetre.
2021. szept. 20. 01:20
 6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor asszem feladhatom^^" a google képkeresést màr próbáltam, de ugy tűnik sehova sem posztolta őket, csak nekem küldte privátban
2021. szept. 20. 12:09
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Feladod? Na ne, kérdező, először is, kit akarsz megtalálni, és miért? Ugye tudod, hogy nem programszinten, de létezik erre megoldás, hmm?
2021. szept. 20. 17:32
 8/13 A kérdező kommentje:

Egy barátomat szeretném megtalálni, akivel kb 1 hete elvesztettem a kapcsolatot. Discordon beszélgetünk kb 2 éve, néha videochaten is, mondhatni elég szoros barátság alakult ki köztünk és jelenleg az egyik legfontosabb személy számomra. Azonban a discord letiltotta vagy nem tudom mi történt, (annyira nem értek az alkalmazáshoz) de az egyik napról a másikra azt írta ki, hogy törölt felhasználó. Biztos vagyok benne, hogy nem lerázni akart (részleteket a kapcsolatunkról nem szeretnék írni, de egyértelmű hogy nem ez történt) és ő is keres.

Mivel szinte esélytelen hogy valamilyen módon ott megint felvegyük a kapcsolatot szeretném megtalálni valamelyik másik közösségi platformon.

A problémám az, hogy elsősorban sosem merült fel bennünk, hogy megkérdezzük egymás nevét és csak a beceneveinket használtuk (tudom, hülyék vagyunk^^"), arra rákeresve meg nem találtam meg. A másik pedig az, hogy külföldiről van szó (thai), így a pl facebookon látott keresem ezt-azt a személyt hátha itt van a csoportban módszer szintén nem működik, legalábbis az esélyek közel 0val egyenlőek.

(Más módszert, mint amiket eddig felhoztam a kérdésnél nem ismerek)

2021. szept. 21. 11:30
 9/13 anonim ***** válasza:

Oh, hogy erről van szó, ebben az esetben, megpróbálok neked segíteni, de nem ígérhetem, hogy biztos sikerül a megoldás, és nem lesz könnyű. Először is, ahol elértétek egymást, voltak egyedi dolgai? Ha játszottatok egy játékkal, akkor mikor játszottatok vele, milyen szerveren? (Gametracker-ba utána lehet nézni dolgoknak)

Írj privátba, és megtesszük, amit megtehetünk.

Viszont, valami gyanús nekem, ha ő valóban, olyan fontos barátjának tartott téged, akkor discord-on miért nem keres meg újba, a másik fiókjából? Nézd meg a discord üzeneteknél, hogy nincs e friend kérelem.

Univerzális program erre nincs nagyon, ha belegondolsz, a facebook korlátozza, a gyors oldal-váltásokat, nem beszélve arról, hogy az online Ai-s keresők ritkán találnak meg egy képet, még ha facebook-on fent is van, vagy bárhol. De, alternatívák mindig vannak, segítek neked, mint mondtam. Csak a napokba lehet nem sokat leszek fent, még kell menjek, hát reméljük nem, de valami műtétre, viszont közben bőven ráérek.

2021. szept. 22. 11:31
 10/13 anonim ***** válasza:
Rakd ki a képét a Pesten hallottam csoportba, majd az internet teszi a dolgát!
2021. okt. 12. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!