Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves gyerekre vigyázni kell?

"nem értem, miért kell egy 15 éves gyerekkel foglalkozni, én 15 évesen már teljesen önállóan jöttem-mentem, ott lehetett hagyni engem 1 napra.."
Mondd meg ezt a mamának.
Hadd legyen már egy jó napja a gyereknek!

Nem minden gyerek egyforma. Te írod, hogy ő "más", lehet, hogy nem jó ötlet egyedül hagyni, mert hülyeséget csinál.
Ha nem akarsz vele együtt lenni, akkor most se találkozol a pasiddal.
Ennyike.
Azt egyelőre nem te döntöd el, hogy ő vigyázzon-e az öccsére, hanem a szüleik.
Nem tetszik? Nőjj fel, és keress felnőtt férfit! Aki nem csak papíron nagykorú.

Te 15 évesen nem voltál sérült, vagy a Te szavaiddal kifejezve "elég kattos", ő viszont az. Nyilván gyorsabban is futsz, mint egy mozgáskorlátozott, mégsem fair az összehasonlítás.
Igen, vannak esetek, amikor egy 15 éves gyerekre vigyázni kell. Kívánom Neked, hogy soha ne szülessen sérült gyereked, de ha mégis, ne így beszéljen róla a potenciális menyed, és legyenek emberek, akik néha segítenek, hogy egy-egy napra elmehess otthonról.

Tipikusan a mai telefonon felnovő generácio. Jóhogy zizi a srác.
Sajnálom szegényt. Hivd át pár osztálytársát

Végül kitaláltunk programot, amihez az öccsének nem volt kedve, így kettesben voltunk.
Nem annyira kattos azért a srác, csak picit különc. Amúgy amíg elvoltunk, takarított, edzett, kutyázott, tehát végül nem a telefont nyomkodta, hanem produktívan töltötte azt a pár órát.
Mikor hazaértünk, kártyáztunk vele.

24 vagyok és igen, gyerek egy 15 éves, általános iskolát most befejező személy hozzám képest, aki már egyetemi diplomával rendelkezik és főállásban dolgozik.
Az az éretlen, aki ilyen gúnyos válaszokat ír egy olyan kérdéshez, amit a kérdező komolyan gondolt. Miért ne zavarhatna, hogy a párommal töltött időre a párom szülei ránk sózza az öccsét is? 15 évesen az lenne már a normális, ha a barátaival lenne az öccse, nem pedig bébiszitterkedésre szorulna (a mellékelt ábra szerint erre nem is volt szüskég, mert mint írtam, az öccse nem fogyatékos, csak van egy enyhe pszichés zavara, de azért nem hülye és nem életképtelen, végül egész jól el tudta foglalni magát hasznos tevékenységekkel).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!