Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves gyerekre vigyázni kell?
Figyelt kérdés
Sajnos az elmúlt hétvégén nagyon keveset tudtunk együtt lenni barátommal és mivel más városban lakunk, leginkább hétvégén tudunk együtt lenni. A barátom szülei elmennek kirándulni szombaton, ehhez a barátom öccsének nincs kedve, aki 15... nem egy egyszerű eset a srác, elég kattos, mármint papírja is van arról, hogy ilyen tanulási-beilleszkedési nehezítettsége van, de a jelleme is eléggé olyan... érzelmileg visszafejlett. Amúgy rendes srác meg minden, de elég idegesítő. Az anyja megkért minket, hogy ők elmennek szombaton kirándulni, de legyünk hármasban a barátom öccsével, foglalkozzunk vele, ne legyen egyedül, mert akkor egész nap csak telefont nyomkod... őszintén nekem semmi kedvem harmadik keréknek lenni, ráadásul az öccsével annyira ki sem jövök jól, illetve őszintén ha már a múlt hétvége is kimaradt, ezen a hétvégén barátommal lennék... meg nem értem, miért kell egy 15 éves gyerekkel foglalkozni, én 15 évesen már teljesen önállóan jöttem-mentem, ott lehetett hagyni engem 1 napra..2022. máj. 27. 14:49
11/13 A kérdező kommentje:
A másik pedig, hogy írtam, hogy kattos. Nyilván a barátomnak vagy a családja előtt ilyet nem mondanék rá, de ismeretlenül anoniman egy weboldalon miért ne fogalmazhatnék így? Sajnálom őt, mert vannak barátkozási, ismerkedési problémái, az osztályba nem tudott beilleszkedni, de egyébként egy értelmes, jólelkű gyerek, csak vannak dolgai... pl. családján kívül senkivel nem akar programot csinálni (pedig lenne rá lehetőség), ha hétvége van, a házból ki sem akar menni. Tehát (szerintem) szociális fóbiája van egyébként, de ezen kívül teljesen rendben van a srác.
2022. máj. 30. 13:02
12/13 anonim 

válasza:

11. Nem kattos , ha nem lelki problémái vannak. Kattos az aki értelmi fogyatékosnak vagy degenerált elmével születik. A srácnak egy szakember segítségére lenne szüksége.
13/13 A kérdező kommentje:
12, Orvosi papírja van erről, hogy beilleszkedési problémával rendelkezik. Ez elvileg nem ilyen éltreszóló "betegség", hanem fejleszthető, meg is szűntethető. Ezen kívül is vannak fura dolgai, pl. a változásokat és az új dolgokat nehezen viseli, nincs önbizalma, lassan tanul
2022. máj. 30. 13:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!