Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan párkapcsolatokról, ahol a férfi viszonylag sokat keres, így a nő otthon van és csak háztartást vezet?
20-as:
Annyira jó látni a kommenetedet, mert végre valaki elismeri, hogy ez igenis egy leterhelő és fárasztó meló.
Én biztos nem tudnék így élni, mert nekem nagyon fontos a munkám és az anyagi függetlenség a páromtól is, de mint minden, ez is két emberen múlik, szóval semmiképp sem állítanám be egyiket sem áldozatnak. Felnőtt emberek, így döntöttek, vélhetően nekik ez így jó.
25n
Ő dolguk.
Én viszont nem élnék így.Egyrészt nem elégíteni ki szellemileg, másrészt nem akarok függeni anyagilag senkitől.Hobbira, saját dolgokra bőven legyen meg a pénzem ne kelljen senkitől kérnem.A másik, hogy ha egyedül maradnék sem lenne gond egyedül az anyagi rész.
Igen, igen, tudjuk, mindenki millió fölött keres, mindenkinek 20 centi fölött van a fasza, mindenki húszas csajokat húz 50 évesen... Mesélj még. Én legalább őszinte vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!