Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónapig beteg voltam és feküdtem otthon és azért elhagyott a pasim. Normális dolog volt tőle?
Nem normális, de nem kár érte.
Én pár éve 6!! hónapot töltöttem ágyban/kórházban mire nagyjából rendbe rakták a hirtelen kialakuló gyulladásos betegségem, mégsem hagyott el a párom, sőt segített mindenben, vitt mindenhová stb. Pedig nagyon szar passzban voltam...
Azóta már házasok vagyunk.
Sajnálom, hogy ez történt veled, de így legalább látod, hogy vele tervezni nem lehetett.
Dehogy volt normalis. En pont egy honapja fekszek itthon, megcsinaltattam a cicimet, az volt 2 het agyban fekves, aztan a parom hazahozott valami virusos fertozest, most 2 hete azt nyomom. Egy hete nem tudok beszelni, torokgyulladasom es hangszalaggyulladasom van😄 nem tud fozni, ezert inkabb elment az anyjaekhoz kocsival, aki csinalt nekem huslevest mert 3 napig nem birtam nyelni, szoval enni sem.
Most fejezte be a szokasos esti jatekot a haverjaival, es elvisz furdeni😊
Keress egy normalis ferfit, mert o egy dijnyertes nyomorek volt
25N
7-es, torokgyulladásod van és ezért nem tudsz fürödni?
Érdekes. Érdekesebb, mint a műmelled. Mondjuk az egyáltalán nem érdekes.
9 ezt jól sikerült kilogikáznod.
Attól, hogy 1 hete beszélni sem tud, még más baja is lehet, mindazonáltal egy műtött mellel nem 2 hét helyrejönni, hanem legalább 6. Valószínűleg amiatt is szüksége van segítségre.
Máskor csak olyanhoz szólj hozzá, amihez nem vagy full fogalmatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!