Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ismerkednem amig otthon élek a gyerekszobámban, felnőtt létemre?
Sok ismerősöm azt mondja, h addig úgyse fogok találni senkit amig otthon lakom.
De sajnos nem úgy néz ki , h a közel jövőben tudok lakást venni ilyen pesti árak mellett.Pedig most terveztem ..
Akkor mondjak le a párkapcsolatról is?
28N
Engem nem zavar, hogy otthon laksz.
29F
Nő vagy.
Nálatok ez teljesen más.
Természetesen nagyon is van értelme ismerkedni.
Nem lehet egy dolog miatt, el venni saját magadtól egyetlen egy lehetőséget sem,főleg egy boldog kapcsolatot.
Ez miatt ne érezd kellemetlenül magadat.
Sok ismerősöd ezeket a dolgokat saját magukról gondolják, vagy anno gondolták,ezért mondják ezt neked, attól mert ők ezt érzik még neked nem kell.
Azért nem érdemes albiba költözni, vagy hitellel lakást venni, mert az az ismeretlen mit is gondolna rólad ha meg tudná hol élsz?
Ne másoknak akarj megfelelni,ha nem saját magadnak.
Egyedül nem annyira könnyű a mai világban venni egy lakást vagy házat,főleg most hogy minden egyre jobban emelkedik.
Engem egyáltalán nem zavarna.24F
Magasról leszarom én is, ha jól nézel ki tetszenél így is úgy is.
Regisztrálj Tinderre, ha külső alapján megelégszel a szinteden levő férfiakkal, akkor 1-2 óra alatt tele tudod pakolni a naptáradat randikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!