Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Munka és heti 5-6 edzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munka és heti 5-6 edzés mellett csak hasonló életmódot folytató lánnyal / nővel lenne értelme ismerkednem?

Figyelt kérdés

Nagyon röviden: 20-as éveim közepén vagyok és kitűztem egy célt (nagyon fontos nekem), amit legkésőbb 30 éves koromra el szeretnék érni. Ez heti 5-6 edzéssel jár és nagy odafigyelést igényel. Akikkel eddig ismerkedtem ők eleinte úgy tettek, mintha megértenék, hogy ez mivel jár, de elég hamar kibukott, hogy mégsem.

Kezdem úgy érezni lassan, hogy ilyen életmód mellett elfelejthetem lassan a párkapcsolat gondolatát.

2022. máj. 1. 20:17
 1/6 anonim válasza:
100%
És akkor mikor érsz rá a csajra?
2022. máj. 1. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan heti hány óra megy el a sporttal + átöltözéssel + utazással naponta?

És napi hány órád marad mellette a párkapcsolatodra? Szerintem heti 3 alkalommal 2 + egy teljes hétvégi nap alatt nagyon nehéz bárkivel hosszútávú párkapcsolatot kialakítani.

2022. máj. 1. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, bunkó voltam, rossz napom van. Szerintem ne rontsd el a fiatal éveid ilyen baromság miatt.
2022. máj. 1. 20:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A baratom atleta. Heti 14 edzese van plusz a hetvegi versenyek. Megis mukodik…nem ezen mulik hidd el:) ja es tanul es dolgozik is mellette….

Szerintem fontos a sport, es hogy ne adjuk fel magunkat . Kapcsolatban is tudni kell onmagunk maradni es hatarokat szabni.

2022. máj. 1. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalatom szerint célszerűbb hasonló életmóddal rendelkező nővel ismerkedni, vagy olyannal aki "normálisan" ér. Csomó lány edzeget legalább heti 2-3szor normális kaja mellett, és így azért van lehetőség.

Azért mondom hogy célszerű ezt a réteget célozni, mert hosszútávon azért sokkal kényelmesebb, ha az életmódotok valamilyen passzol, mondjuk egy összeköltözésnél. Főzés, bevásárlás, stb stb. Aki szerint ez meg "baromság" az nyugodtan hízzon/vízisiklóskodjon tovább csak tegye ezt csendben. :D

2022. máj. 1. 20:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Reject PlutoIn1stHouse, Embrace Greatness

https://www.youtube.com/watch?v=r-lBlfhqrFE&ab_channel=RCPro..

2022. máj. 1. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!