Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme apukákkal ismerkednem, ha én magam még gyermektelen vagyok?
Vagy ez csak bonyodalmakat fog okozni?
28N
Ennyi idősen miért?
Én 32 évesen szültem és majdnem 38 voltam amikor otthagytam a gyerek apját, nekem már opció volt a hasonló élethelyzetű ember. Aztán úgy alakult hogy gyerektelen jóval fiatalabbat találtam.
De 28 évesen (ha nincs gyerekem) teljesen kizárt lett volna egy elvált apuka. Talán akkor is ha egyidősek vagyunk. Ebben a korban még simán a nem elváltat és a gyerektelent akarják az emberek.
Minek nehezítenéd magadtól a helyzeted, ha nem muszáj?
Én 39 évesen se jöttem volna össze gyerekes férfival. Ráérsz akkor is erre, ha már neked is lesz gyereked.
A 7-es jól beszél.
De ugyanúgy alkalmazkodnod kell majd a munkájához, a személyiségéhez a hobbijához, a kutyájához, vagy a betegségéhez, ha éppen az jön sorra.
Az ember komplex kötelezettségek és elfoglaltságok meg preferenciák halmaza, mindenki. (Aki nem, azzal eleve nem ismerkednék.) A gyerek ezek közül az egyik fontos "tétel" azt egyedül te tuthatod, hogy neked ez belefér-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!