Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van értelme apukákkal ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme apukákkal ismerkednem, ha én magam még gyermektelen vagyok?

Figyelt kérdés

Vagy ez csak bonyodalmakat fog okozni?

28N

2022. márc. 9. 20:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen fiatalon találsz még olyat, akinek nincs gyereke.

Önmagában az, hogy elvált, nem probléma.

2022. márc. 10. 13:58
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

Ez szerintem nagyon-nagyon személyes preferencia függő. Eleve miért szeretnél apukákkal ismerkedni? Ha nem valami fétisről van szó 😅, akkor apukákkal csak 30-40-es korosztály szokott ismerkedni, ők is csak kompromisszumból, mert viazonylag kevés az ilyen idős egyedülálló férfi akinek nincs gyereke. Vagy esetleg egy-egy konkrét személyről van szó? Akikkel ismerkednél, csak már van gyerekük? Mert ha nem ez utóbbi, akkor 28 évesen még csak-csak akad még szabad, gyermektelen pasi.

Bár nem véletlen van egy olyan vicc, hogy a 30 feletti nők olyanok mint a parkolóhely: a legjobbak már foglaltak, ami meg még szabad az mind nyomorék. Ez csak egy vicc, senkit nem akarok vele megbántani és nyilván férfiakra is ugyanígy igaz

2022. márc. 16. 22:35
 13/15 A kérdező kommentje:

12#

Konkrét személyről van szó, meg amúgy is mindig az idősebbek jöttek be. Az exemnek is volt 2 gyereke..

Amúgy meg már én se vagyok annyira fiatal,és ahogy mondod 2 év múlva meg már hivatalosan nyomorék leszek ha egyedül maradok xd

2022. márc. 16. 22:40
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

#12 mégegyszer bocs, nem akartam senki lenyomorékozni 😂 de szeretem a fekete illetve a rasszista humort, holott én magam nem vagyok az... Mádmint rasszista nem vagyok...bár fekete sem 😀. Pl ha valaki tud magyar vicceket, nem sértődöm meg, hadd szóljon...tényleg létezik magyar vicc? Kelet-Európában biztos...ha mást nem a szlovákoknak meg a románoknak tuti van, ha valaki tud, privibe írjon már 😂

Na szóval kolyora fordítva a szót: ez személyfüggő...gondolom. Mármint apukából is van nyilván hulladék ember meg olyan is mint akit ha Jókai írt volna: Aranyember. Esetemben pl egy korombeli nőnél (30-as éveim közepén járok) kimondottan bíztatónak tartom ha van gyereke, ez azt jelenti számomra, hogy családcentrikus és már megérett arra, hogy megállapodjon és családot alapítson, mégha ez a jelek szerint nem is úgy végződött mint tervezte. Persze nekem is vam 2 gyerekem és fel sem merült bennem, hogy valaha találjak olyat akinek még nincs és rögtön egy 2 gyerekess csávóval akarjon megállapodni...na nem mintha egyébként kifejezetten gyermektelen nőt keresnék magam mellé...

Ha olyan a férfi akit úgy éezel méltó rá, hogy kapcsolatba bonyolódj vele...(mert a gyerkőcök biztos fognak némi bonyodalmat okozni) ,akkor miért ne? Persze kérdés te akarsz-e még gyereket és ő akar-e még. Nekemspeciel van kettő, de ha találok megfelelő párt, akkor nem zárkózom el, hogy akár legyen egy közös (számomra ezennel már harmadik) gyerekünk.

2022. márc. 16. 22:59
 15/15 A kérdező kommentje:

Nekem az exemnek.volt.2 gyereke, de úgy éreztem, h nem megy neki az, h egyszerre legyen apuka és legyen egy barátnője.

Tudom, h a gyerek.az első, de mellette úgy éreztem én semennyire nem számítok, és az ex is mindig bekavart.

Csak azt nem.tudom, h más apukával is ez lenne..vagy csak az exem nem tudta normálisan kezelni ezt a helyzetet.

Mindenesetre nem véletlenül az exem, mert milliószor megbántott már, és végül persze azt is benyögte , h nem is biztos, h már akar gyereket..

Jófej xd

2022. márc. 17. 10:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!