Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek mondott ilyet, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek mondott ilyet, ha utánna nem érdeklem? Mi értelme?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van egy srác akivel jó pár éve randizgattam. Én szerelmes voltam belé teljes szívemből, de sose viszonozta. Szétt váltunk. A napokban újra elkezdtünk beszélgetni.

Egyik nap olyat írt nekem, hogy én is téged. Sejtettem mi okból írja, de nem értettem ezért írtam neki, hogy te sose szerettél engem, amire a válasz az volt, hogy túlságosan is, valamint, hogy velem boldog lenne.

Azóta ugyan úgy néha rám ír, hogy mizu, de ennyi. Minek kellett azt írni, hogy szeret, ha leszarja a fejemet? Annak idején mért nem tudta elmondani, hogy szeret? Mit akar most? Egyszerűen nem értem... ja hozzá teszem, hogy felnőtt ember 34 éves mégis olyan mintha éretlen lenne...

2022. ápr. 28. 07:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert tudja hogy megtehetti. Bármikor elővehet ha unatkozik/magányos/kanos lesz a jövőben. Elég ilyen félmondatokat elejtenie hogy benned hagyjon egy kis reményt...
2022. ápr. 28. 08:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert tudja, hogy szórakozhat veled, úgyse tiltod le.
2022. ápr. 28. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!