Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élők, milyen gyakran és mennyi időre szoktatok hazamenni a szüleitekhez? Otthon is szoktatok aludni ilyenkor?
Kb. kéthetente pár órára, de változó azért. Nem laknak messze, még fél óra sincs az út, szóval nem szoktam ott aludni.
Régebben, mikor még egyetemista voltam és messze laktam tőlük, akkor havonta mentem, de egész hétvégére.
Nem mindegy, hogy milyen kapcsolat, mennyi a földrajzi távolság.
10 év házasságban a fél órányira lakó szüleihez csak alkalmakkor megy el az ember pár órára, ha 200km-re laknak, akkor családilag tölt ott pár napot. 20 évesen, ha kollégista minden hétvégén hazamehet. stb.
Mi a problémád tulajdonképpen?
Havonta megyünk a szüleimhez, akkor ott is alszunk mert messze laknak, nem éri meg egy rövid találka miatt utazgatni.
Párom szülei velünk egy településen laknak, hozzájuk felmegyünk néha munka után egy kicsit dumálni, tehát gyakrabban de rövidebb időre.
4 éve élünk együtt a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!