Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltatok volna ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szóltatok volna ilyen beszóláshoz a párotoktól?

Figyelt kérdés

Tegnap este valami számomra igen fájó és durva mondat hagyta el a barátom száját.

Nemrég vesztettem el a nevelőanyámat. A barátom valamiért nem tudott bemenni dolgozni aznap, és azt telefonálta be, hogy családi okok miatt maradt itthon, holott inkább csak kedve nem volt bemenni.

Tegnap este az édesanyám lett rosszul, sok betegséggel kűzd. Vele voltam amíg helyre nem állt.

A barátomtól a következő hangzott el:

"Remelem jól van mert most már nem játszhatom be a melóban megint hogy anyukád meghalt"

Nem tudom ki hogy értelmezné ezt. Talán én vettem zokon, de megmondtam neki mekkora egy paraszt és hogy ma már ne is beszéljünk.

Reggelre bocsánatkérés hegyek vártak.

Nem tudom hogy értsem vagy feleslegesen borult el az agyam, de mindenhogy sz.rul esett ez a kijlentés.

2022. máj. 19. 12:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
26%
Jó nagy tahó pasid van, aki még csóró is. Miért gondolom, hogy csóró? Nos azért, mert valószínűleg félelmében bunkó, fél, hogy kirúgnak, és nem lesz fizud, a villanyszámla meg jönni fog.
2022. máj. 19. 14:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Mehet az ilyen "ember" a francba.
2022. máj. 19. 17:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Én kidobtam volna, mert egy bunkó, és ezt nem tudja mivel magyarázni.
2022. máj. 20. 18:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!