Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szóltatok volna ilyen beszóláshoz a párotoktól?
Tegnap este valami számomra igen fájó és durva mondat hagyta el a barátom száját.
Nemrég vesztettem el a nevelőanyámat. A barátom valamiért nem tudott bemenni dolgozni aznap, és azt telefonálta be, hogy családi okok miatt maradt itthon, holott inkább csak kedve nem volt bemenni.
Tegnap este az édesanyám lett rosszul, sok betegséggel kűzd. Vele voltam amíg helyre nem állt.
A barátomtól a következő hangzott el:
"Remelem jól van mert most már nem játszhatom be a melóban megint hogy anyukád meghalt"
Nem tudom ki hogy értelmezné ezt. Talán én vettem zokon, de megmondtam neki mekkora egy paraszt és hogy ma már ne is beszéljünk.
Reggelre bocsánatkérés hegyek vártak.
Nem tudom hogy értsem vagy feleslegesen borult el az agyam, de mindenhogy sz.rul esett ez a kijlentés.

Szerintem teljesen érthető, hogy rosszul esett, tényleg hatalmas parasztság ilyet mondani.
Azt nem tudom, hogy mennyire lehet komolyan venni egy ilyen után a bocsánatkérést, mert valahol mégis amikor kimondta, ezt komolyan gondolta, és gondolt is rá. Szóval ezt nem tudom, de jogosan esett ez rosszul.

Ez durva beszólás, de biztos vagyok benne hogy nem akart bántani téged. Sajnos néha van olyan hogy szarul jön ki a lépés.
Szólj neki hogy ez neked nagyon rosszul esett és többet ne viccelődjön ilyenekkel.

Szerintem szakíts vele, sőt küldd rá minden ismerősöd hogy verjék és alázzák meg, terjessz róla álhíreket, hogy b#zi stb.
Gondolom ilyen válaszokat vársz, mert ennek a kérdésnek semmi értelme.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!