Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még elérhetem hogy megtetszek neki és újra akarjon tőlem valamit ha változtatok a külsőmön?
170 centi vagyok, időnként ingadozik a testalkatom.
Tetszettem egy fiúnak, aki minden nap jár edzőterembe, de ő sem vékony, és szálkás, izmos, de háj is van rajta.
Lefeküdtünk egymással, akkor 70 kilós voltam, azóta már lefogytam 10 kilót. De azért nem akar velem újra együtt lenni és nem is akar már velem szexelni, mert 70 kilós, és husi voltam. Nem vagyok elhízva csak husis vagyok. Neki viszont a vékony vagy a sportos lányok tetszenek. Azt nagyon jól tudta, hogy én nem mozgok rendszeresen.
Viszont most elkezdtem tornázni, edzeni. Odafigyelek az étkezésemre is.
Rendszeresen edzek lábra, fenékre, hasra.
Szerintetek melyik edzés forma a legjobb hogy bomba alakom legyen?
Ha megváltozik az alakom és nagyon csinos leszek, elképzelhető hogy újra tetszeni fogok neki és akkor majd esetleg újra összejön velem?
Vagy inkább az volt a gond hogy nem voltak érzelmei irántam?
Szerintetek az létezhet, ha nagyon jó alakom lesz, akkor szívesen újra megismerkedik majd velem ha nem lesz senkije? Az arcom tetszett neki, azzal nem volt problémája.
Vagy inkább ne próbálkozzak egy ilyen sráccal aki egyetlen alkalom után eldob mert nem tökéletes a testem?
Az övé sem az, hozzá teszem. De nekem soha eszembe sem jutna megjegyzést tenni rá, mert nekem így ahogy van tetszik.
Szerintetek érdemes próbálkozni, megfelelni akarni egy ilyen fiúnak? Vagy inkább felejtsem el?
Igen, az volt a baj, hogy amíg nem történt semmi, addig ezeket nem mondta nekem, pedig látta milyen vagyok. Jó, azt elismerem hogy ruhában más mint ruha nélkül.
De egyébként azért jöttem vele össze, mert rajta is van háj és nincs kockahasa, amit azért nem értek, mert majdnem minden nap kondizik. Vagy lehet emellett rengeteget eszik, nem tudom.

Én nem mondtam hogy jobban néz ki mint én.
Szerintem nem nem néz ki jobban férfiben, mint én nőben.
Azért is jöttem össze vele. Olyannal eszembe sem jutna semmi sem, aki tőlem jobb. Mivel nincs önbizalmam sem.

Én elfogadom, hogy csak a szexet akarta és a többi nem igaz. Rendben.
De ő tette a megjegyzéseket az alakomra. Én csak abból tudtam kiindulni amit ő mondott, és állítása szerint az volt a baja. Nyilván én is azt gondolom, ha érzelmei is lettek volna, nem zavarja, illetve nem fog amiatt dobni mert nem vagyok tökéletes. Ő sem az. De én sem dobtam volna, én akartam és elfogadtam őt úgy ahogy van.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!