Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennyit változtatok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyit változtatok az évek alatt, külsőt illetően?

Figyelt kérdés

Épp nézem már lány fotóit, és a 2017-est, összehasonlítom, egy 2011-es fotójával , és látom, mennyit, de mennyit változtak ebbe a 6 év alatt, a külsőjüket illetően.

Ez mindenkivel így van?

Ti pl, 20 éves korotoktól 26 éves korotokig változtatok arcilag, alakilag, stílusilag ?

Sokat?

2017. jún. 27. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Jajj bmeg. Nem, 21 évesen úgy nézek ki mint 16 évesen. :D komolyan mondom annyi itt a retard
2017. jún. 27. 21:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Lefogytam 10 kilót, jobb lett a hajam, kifinomultabb a stílusom, kitisztult a bőröm, szóval ja.

19L

2017. jún. 27. 21:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Jesus, 6 ev alatt mindenki valtozik. Noiesebb lettem minden teren, kulso / belso.
2017. jún. 27. 21:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Jajj bmeg. Nem, 21 évesen úgy nézek ki mint 16 évesen. :D komolyan mondom annyi itt a retard'

Ne haragudj, hülye vagy? :o :D

sok barom itt az oldalon...Ez mellett is nyugodtan ellehetett volna menni, ha annyira zavar.

Engem kifejezetten érdekel, hogy valaki az évek során hízott-e mondjuk, sokban megváltozott-e, ilyesmi.

Nem 16 éves kortól érdekel, egyértelmű , hisz a kérdésben nem az volt, az a szakasz érdekel, amikor az ember már felnő, 20 -22 év fele már az ember lassan nő, férfi, és hogy azóta ugyanúgy változnak-e az emberek.

Meg én azt sem hiszem el 'kedves' kötekedős első, hogy nem láttál olyan ember, aki 5-10 év alatt szinte semmit nem változott, mert nekem olyan példám is van.

2017. jún. 27. 22:05
 5/8 anonim ***** válasza:

Én 24 éves vagyok ,az érettségi óta színte semmit se változtatom.Max kicsit gyerekessebb , ártatlanabb volt a tekintetem.

Nagyon a stílusom se változott .

2017. jún. 27. 22:32
 6/8 anonim ***** válasza:
En az elmúlt fél évben rengeteget.
2017. jún. 28. 01:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Alkatilag oskat - hol épp 45 kiló voltam, hol 39 (betegség), most 53-55 között mozgok.

Hajam volt rövid, félhosszú, momentán a lapockám alá ér.

Szemüveges lettem, javarészt szoknyát hordok, nőiesebbé váltam. :)

2017. jún. 28. 15:16
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én is kíváncsi leszek mennyit fogok változni :o

2017. jún. 28. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!