Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem van csak olyasféle tapasztalatom szexuális vágyat vagy vonzódást illetően, hogy könnyen jön könnyen megy (lent kifejtem)?
Arra gondolok, hogy tegyük fel van egy normális és intelligens átlagos lány, akivel mondjuk pár gesztus, vagy egy szexuálisabb tartalmú beszélgetés el tud indítani ezt azt a gondolataimban, ami végül is jóleső dolog.
Az elmegy alatt pedig arra, hogy könnyedén kiábrándulok a másikból, aki szemét volt velem, vagy alattomos volt másokkal, vagy csalódtam benne, esetleg buta, vagy flegma ... bármi ilyen akkor olyan hatást ér ez el, hogy akkor se tudnám még csak gondolatba se élvezni a dolgot ha baltával kényszerítenének rá.
Ez rám is igaz.
Amint kiderül valami összeférhetetlen tulajdonsága az illetőnek, utána már nem érdekel szexuálisan sem.
Az 1.része hamar kialakul, nőknél is egyébként, szexuális vonzalomhoz nem is kell túl sok. Ez a flört, ismerkedés.
Te viszont csalódsz a másikban könnyedén a 2.fázisban. Amikor az ember kerül képbe, nem az elméleti szex, a hibáival. Erre a 2.fázisra az agyad már nem enged átugrani. Van ilyen férfi ismerősöm, évek óta szenved ezzel. Igen van ilyen.
Nyilván minden apróság miatt azért nem ábrándulok ki de aki alattomos volt, vagy nagyon szemét velem azt látni se szeretném többet nem, hogy még szexuálisan vonzónak találjam.
Lehet velem van a baj de szerintem annak aki nem ábrándul ki a másikból ilyenek után, ott nincsenek nagy igények szexuális vonzódás terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!