Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 18 évesen nem volt még barátom? Néha olyan rosszul érzem magam emiatt, mert az idő csak telik, és úgy érzem lemaradok, vagy nem lesz elég tapasztalatom. A barátaim sem értik, hogy hogy lehet hogy nincs.
ez nem erről szól.
ne félj semmitől. ne tervezz. vágj bele egy normálisnak ígérkező sráccal, és érezzétek jól magatok, ennyiről szól az egész... nem kell aggódni..
itt is majd most ezren fognak rádírni, nézegesd őket végig ha tényleg vágysz egy kapcsolatra. ha csak azért mert hogy legyen azért akarsz ismerkedni, inkább ne várj még picit, semmiről nem maradsz le. nagy érték a te korodbeli szűz lány..
19f
jön az egyetem, ha ott nem lesz senkid, akkor veled van a baj :D
amúgy meg én 18 évesen vesztettem el, az akkori barátnőim meg később.. de nagy részük később pótolta... én meg még mindig a 2.nál tartok:(((
az az oka, h 3,5 éve tart a második :D
24
NEM GÁZ!!!!
én 28 vagyok, és ugyan az van velem, mint veled, nem kell aggódnod !
ha meg a barátaid mondják, akkor ezt válaszold:
ez a Te életed, neked így a jó, így érzed jól magad, a szerelem meg majd jön ha jön, minek siettetni,
amúgy még nagyon fiatal vagy, bőven van még időd mindenre,
így már sokkal érthetőbb :)
gyakorlatilag ezért hagytam ott a barátnőm nem is olyan régen. hiányzott az izgalom (3 évig voltunk együtt)..
jobb-e így, hát nem. de jobb lehet (és jobbnak is kell majd lennie!) és az a fontos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!