Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik CSAK barátság fiú és lány között? Mert nekem az a tapasztalatom, hogy az egyik fél mindig többet érez egy idő után.
Van. Immáron 2 éve vagyok egy lány nagyon jó barátja. Egyikünk se akar többet a másiktól.
20/F
Hát nem hinném, ugyanis elég sok lány barátom van, de akad fiú is.
Multkor unokatestvéreméknél sátraztunk, a lány bezsólt, de csak viccesen.
Nemszóltam hozzá, odajött hozzám, és a végén egész éjjel a karjaimban aludt, valami fantasztius érzés volt, és szerintem még akkor szerttem bele...
ez nyáron volt mellesleg. :)
Ebben a formában a legnagyobb böszmeség a kijelentés. "MINDIG többet érez az EGYIK", aha. Hogyha csak az egyik kezd el gyengéd érzelmeket táplálni a másik iránt, az azt jelenti, más tényezőnek is közre kellett játszania, nemcsak a viszony elmélyültségének, máskülönben mindketten ugyanazt éreznék. Márpedig ha így van, miért lenne törvényszerű, hogy két ember közül valamelyik számára pont tartalmazza azt a pluszt a másik?
Tény, hogy valamivel ritkább jelenség, mint az azonos neműek közötti, de attól még létezhet és létezik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!