Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen barátság létezik fiú és lány között?
létezni létezik, de mint ahogy már előttem elmondták szenvedés lesz a vége. nekem a legjobb barátom egy fiú, mi is mindig együtt voltunk és nagyon közvetlenek tudtunk lenni egymással. ő belém szeretett, én észre sem vettem mig a barátaim nem nyitották fel a szemem. nagyjából 2 évig szenvedett miattam, de a barátság nem szakadt meg. én is sokszor nagyon szarul éreztem magam az ő szomorúsága miatt. most ott tartunk, hogy 3 éve szerelmes belém, de már elkezdett az utóbbi időben más lányokkal ismerkedni. mielőtt megkérdeznéd, hogy ha ennyire rossz volt a helyzet és ennyire szenvedett miért nem szakitottuk félbe a barátságot..
válaszolok:azt hiszem sem neki, sem nekem nem volt senki olyan fontos mint mi egymásnak. mindig mindenben számithatott rám és én is rá. próbáltam kerülni, de valahogy mindig összefutottunk. ő azt mondta, hogy rossz a helyzet, de ha nem beszélünk mégrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!