Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik Fiú Lány barátság?
Véleményeket,tapasztalatokat kérek
Az én véleményem szerint nincs mert van két lány barátom
De viszont az egyikbe reménytelenül bele szeretem.
De ő csak barátjaként szeret nagyon nehéz ez nekem nap mint nap a szemébe nézni és rá mosolyogni mint szimplán barátra.
De nem fogom többet szóba hozni ezt a témát mert úgy sem lesz belőle semmi és evvel csak azt érem el amit leginkább el akarok kerülni azt hogy el veszítsem.
Igaz nagyon fáj és majd bele pusztulok de mindenütt csak azt olvasom hogy fiú lány barátság nincs ha az egyik többet érez szimpla barátságnál.
Így nekem is az a véleményem hogy nincs fiú/lány barátság.
DE Saját hülyeségem miatt nem fogom elveszíteni ezt meg fogadtam magamnak.
Nekem meg CSAK fiú barátaim vannak, hoppá. :D Egyiktől sem akarok semmit, van párkapcsolatom, nagyon szeretem a barátom. Ők sem akarnak tőlem semmit, azt észre lehetne venni, illetve a társaság háromnegyedének van csaja. Simán létezik fiú-lány barátság.
21l
Létezik fiú-lány barátság!Az egyik legjobb barátom fiú és van néhány fiú haverom is.
Persze velem is volt olyann ,h az egyik fiúbarátom belém szeretett..de az már más (és ezért sokan azt mondják ,h nincs ilyen barátság ,főleg itt lehet sok olyat olvasni ,h xy bele szeretett a fiú/lány barátjába ,és h "mit tegyen?" stb).:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!