Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú és lány közti barátság extrák nélkül?
Csak azért érdekelne,mert van egy haverom,aki naponta chatel velem,és nagyon tetszik nekem.Én többet szeretnék tőle,de próbálom egyenlőre titkolni,mert várom,hogy ő lépjen. Létezhet az,hogy csupán barátságból írogat,vagy emögött lehet-e valami más is? Gondolom,hogy azért kell,hogy legyen valami vonzódás,ha minden nap kíváncsi rám....vagy tévedek?
Hasonló tapasztalat valakinél?
Őszintén szólva nem hiszek benne, hogy "tisztán" létezik ilyen...és legfőképp tényleg a lányon múlik. Rengeteg fiú haverom van, és mikor sörözgetünk, mindig kibukik (gondolom az alkohol hatása), hogy hát szívesen együtt lennének velem, bár tudják, hogy kapcsolatban vagyok, és másrészről komolyan veszem, hogy barát az barát, partner az partner, és nincs átjárás :D
Néha kicsit gáznak érzem, hogy alkohol hatására "beindulnak"...de azért normálisak, mert nem lépik át a határokat... :)
Köszi a válaszokat!
Az elsőnek: az írásod alapján pont olyan vagy,mint a szóban forgó haverom,23/F,és én a havercsaj,akinek van pasija!
Ha te vagy az,akkor jó ha tudod,igenis bejössz nekem! :D :D
Áh,de valószínű,nem te vagy az....Pesten laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!