Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van fiú és lány között barátság, vagy csak szerelem?
Figyelt kérdés
Válaszodat köszönöm !2013. jún. 21. 14:30
1/16 anonim válasza:
Vonzalmat mondanék szerelem helyett.
2/16 anonim válasza:
Egy ideig működhet, de utána valamelyik fél többet kezd el érezni a másik iránt.
3/16 anonim válasza:
Hát ez azért bonyolult,mert van olyan,hogy te tiszta szívedből "csak" barátként gondolsz a másikra,de ő közben másképp érez irántad. Véleményem szerint van fiú és lány között barátság,csak ahhoz megfelelő partnerek kellenek!
4/16 anonim válasza:
5/16 anonim válasza:
Fiú és lány közt csak haverság van!
Ha egy fiú úgy viselkedik egy lánnyal mintha igaz barátja lenne akkor az a srác bele van habarodva! És fordítva :)
7/16 anonim válasza:
hát nekem vannak fiú barátaim. mondjuk viszonylag közeli csak egy pár darab. de én spec. nem vonzódom hozzájuk. ha jól belegondolok, inkább olyan férfiakkal tudok barátkozni, akiket nem tartok vonzónak.
8/16 anonim válasza:
Így van, igazi mély barátság nincs. Aki olyan szerencsés, hogy igazi mély barátot egy ellenkező neműben talál, az általában egy idő után úgyis többet akar majd.
9/16 anonim válasza:
Nekem sok fiú barátom van,soha nem vonzódtam egyikhez sem,de mondjuk azt nem állítanám,hogy egyikőjükben sem merült fel semmi több. Viszont minden "gyanús" dolog ellenére is jó barátok vagyunk.
22L
10/16 anonim válasza:
nekem pl a haverjaim bnői a barátaim pedig lányok. Inkább mintha a húgaim lennének. Vagyis, ha tudok, vagy kell segítek, elnézem a hibáikat és együtt iszunk. :) Szerintem ez barátságos. Nem mondom, hogy nem lenne kedvem némelyikhez úgy, és tudom, hogy visszafelé is meg van ez néha, de ezek csak ösztönszerű dolgok, (van az , hogy a felek kontrollálják a egymást, mert az az ösztönök játéka, nem jellem kérdése, magyarul senki nem tehet róla, hogy vonzódik a másikhoz, de ez kontrollálható, elhatározás kérdése) az ember pedig azért nem állat, mert képes ezeken felül emelkedni, ha akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!