Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a te 5 prioritásod a saját génjeid továbbadását, evolúcióját illetően?
Nekem:
1. Egészség
2. Magas intelligencia
3. Önálló döntéshozatal, motiváció
4. Szépség
5. Nemhez illő szép magasság (nő 168cm, férfi 190 cm)
1. Abszolút hallás, tiszta énekhang
2. Hosszú pénisz, leány esetén nagy kerek mellek
3. Nem finnyás, különleges ételek, ínyencségek szeretete
4. Nincs tériszonya, buszon, vidámparkban nincs hányingere
5. Tehetség teniszhez, squash-hoz
1. Szeressük egymást azzal a nővel, akinek "továbbadom a génjeimet"
2. Legyen hasonló értékrendünk, erkölcsi felfogásunk, intelligenciaszintünk.
3. Tudjunk elképzelni egy közös jövőt egymással, és leendő gyermekeinkkel, és legyen is igényünk rá.
4. Kialakuljon közöttünk egy őszinteségen, bizalmon alapuló, stabil és előremutató kapcsolat.
5. Legyen kialakult jövőképünk a kapcsolatunkat, egzisztenciánkat, gyermekeink felnevelését illetően.
Talán ezek a legfontosabbak.
(Az egészség, és a szépség igencsak múló dolgok. :-)
És ha valakit szeretek, azt akkor is szeretem, ha beteg lesz, megöregszik, vagy elveszti szépségét.
Ha csak ezek miatt "szeretsz" valakit, akkor azt nem szereted...)
Kérdésed alapján hiú, öndicsérő vagy, hiszen kérdésed nem is igazi kérdés, hanem annak bujtatott kijelentése, hogy te mindezekkel rendelkezel.
Pl.:
az alacsonyabbrendű emlősök, sőt, a náluk alacsonyabbrendűek is, hoznak önálló döntést. A kóborkutya ia oda megy, ahova akar.
Egyrészt, hogy milyen tulajdonságokkal szeretnéd felruházni utódaidat és az ő utódaikat, ha rajtad múlik.
Másrészt, hogy milyen irányba szeretnéd az egész emberiség fejlődését terelni.
Nem jön a kérdésből és a válaszaimból, hogy ezekkel én rendelkeznék. Csak szeretnék rendelkezni. Nem ugyanaz.
"3. Önálló döntéshozatal, motiváció"
Ez nevelési kérdés, nem pedig genetikai. Szerintem.
Kellően liberális szemlélettel ez tanítható, nevelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!