Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még elérhetem hogy megtetszek neki és újra akarjon tőlem valamit ha változtatok a külsőmön?
170 centi vagyok, időnként ingadozik a testalkatom.
Tetszettem egy fiúnak, aki minden nap jár edzőterembe, de ő sem vékony, és szálkás, izmos, de háj is van rajta.
Lefeküdtünk egymással, akkor 70 kilós voltam, azóta már lefogytam 10 kilót. De azért nem akar velem újra együtt lenni és nem is akar már velem szexelni, mert 70 kilós, és husi voltam. Nem vagyok elhízva csak husis vagyok. Neki viszont a vékony vagy a sportos lányok tetszenek. Azt nagyon jól tudta, hogy én nem mozgok rendszeresen.
Viszont most elkezdtem tornázni, edzeni. Odafigyelek az étkezésemre is.
Rendszeresen edzek lábra, fenékre, hasra.
Szerintetek melyik edzés forma a legjobb hogy bomba alakom legyen?
Ha megváltozik az alakom és nagyon csinos leszek, elképzelhető hogy újra tetszeni fogok neki és akkor majd esetleg újra összejön velem?
Vagy inkább az volt a gond hogy nem voltak érzelmei irántam?
Szerintetek az létezhet, ha nagyon jó alakom lesz, akkor szívesen újra megismerkedik majd velem ha nem lesz senkije? Az arcom tetszett neki, azzal nem volt problémája.
Vagy inkább ne próbálkozzak egy ilyen sráccal aki egyetlen alkalom után eldob mert nem tökéletes a testem?
Az övé sem az, hozzá teszem. De nekem soha eszembe sem jutna megjegyzést tenni rá, mert nekem így ahogy van tetszik.
Szerintetek érdemes próbálkozni, megfelelni akarni egy ilyen fiúnak? Vagy inkább felejtsem el?

Jaj, édesem. Ne, ne, ne teperj utána.
Ez egy féreg. Szexre jó voltál neki egyszer, de ő többet nem akar tőled.

Igen, de csak azért nem tetszettem neki, mert híztam. Ha vékonyabb leszek és edzett, akkor lehet az már az esete lesz.
Tetszettem neki előtte, hiszen azért is akart velem lefeküdni. Utána nem tetszettem már.

Azt írtad, akkor voltál 70 kg és husi, amikor lefeküdtetek, azóta már lefogytál. Na mármost, ha akkor tetszettél neki annyira, hogy lefeküdjön veled, akkor az most sem zavarná igazán. Egyszerűen ő úgy volt vele, hogy elvisz egy körre, aztán szevasz. Lehet, hogy ha lefogysz és edzett leszel, akkor ágyba visz még egyszer-kétszer, de ha eddig nem fogtad meg komolyabban, akkor ez után sem fogod.
Szerintem ezért a fickóért nem éri meg teperni, csak magadat alázod.

Inkább kőkeményen dolgozd ki a tested valami iszonyat feszesre. Újitsd be valami csúcskategóriás srácot és soha többé ne gondolj erre a gyerekre... Legyen mostantól ez a cél:

Érdekes hozzászólások...pár hónapja volt egy hasonló kérdés, ott a férfi nehezményezte, hogy amíg volt rajta felesleg, nem kellett a kiszemeltjének, aztán amikor elkezdett sportolni, kondizni és vonzó, atletikus testalkata lett, már egyből kellett volna a csajnak, és hogy ez milyen szemétség. Na ott jól szét is lett oltva, hogy, mit képzel, meg szép, hogy jobban tetszik a csajnak egy sportos, izmos, magára adó férfi, mint egy punnyadt testű :D
Én ezt mondanám most neked is kérdező. Teljesen természetes, ha valakit a vonzó emberek vonzanak, nem a dagik/lusták/punnyadtak.

7-es:
Itt lefektette, kihasználta a kérdezőt a csávó. Ez egy hatalmas különbség.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!