Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet hamar túljutni azon, hogy akit szerettél, aki mellett kitartottál, az visszaélt a szereteteddel, és kihasznált?
9. En sem bírtam, csak nekem véletlen pont segitettek. Spontán jött ki a szitu.
Ugyanis már nem jártunk(talán 2 napja), de összefutottunk az exemmel, normálisan beszélgettunk, mire a mellettem levő barátnőm ugy légből bevágta nagypofával azt a hatalmas kamut, hogy hahaha x-nek(azaz nekem) már ugyis masik barátja van(szoval mintha az exem egy kis utolso senki egy kis pondro lenne aki utan 2 nap alatt van másik pasim, ne higyje azt hogy en miatta hüppögök)
Hát latni kellett volna az ec fejét hirtelen hogy felment az agyvize🤣
Aztán tenyleg keresgetett masnaptol hogy tenyleg pasim van e megcsaltam e esetleg stb stb.
Es nem is egyszer védtek igy meg barátnők. Nekem eszembe sem jutott volna meg ugye en voltam a szenvedo alany, azaz bennem sincs még sírogörcs mellett az hogy en vagányan beszólogassak barkinek is mikor össze vagyok omolva.
De muszáj lenne pont akkor mutatkozni nagyon erősnek mikor a másik azon röhög hogy utána sírnak.
Ja értem, energiavámpír és az érzelmeiden feedelte magát. My bad 🙄
Nem csodálom veled nem lehetett megbeszélni normálisan a dolgokat. Na szia! (Flying away..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!