Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a kismellű barátnőtöket szégyenlitek hatalmas mellű csajok mellett? Barátom olyan fura volt
Hívott engem egy csaj dolgozni hozzájuk akkora mellei vannak mint nekem kb csak a fenekem. Nekem semmi szinte.
Barátom amolyan "mindenevő", mindenféle mell bejön neki.
Es amikor beszelgettem a csajjal olyan fura volt, háttérbe vonult lesütötte a szemét és mintha kellemetlenul vagy zavarban érezte volna magát es akkor lélegzett fel, mikor elmentunk onnan.
Tenyleg elég fura lehet, amikor egy "lapos" nőt együtt látni egy hatalmas mellűvel.
A férfiak ilyenkor szégyellik a párjukat vagy mit gondolnak?
Vagy ugyanezt vonatkoztathatnám korra is. Pl idősebb csaj mellett egy fiatalka, hízottabb csaj mellett egy vékonyka, stb.
Olyan férfiak véleménye érdekelne akik mindenféle tipust szeretnek.
Bocsánat, de a többi férfi nevében nem tudok válaszolni, viszont a magam nevében:
Nem érdekel, hogy mekkora paraméterekkel rendelkezik az a hölgy aki nagyon tetszik nekem, inkább olyanokra koncentrálok amik a belső tulajdonságokkal kapcsolatosak. (Igen, kell olyasmi is ami kívülről is megfog, mielőtt a rezidensek belémállnának...🙄)
Az első barátnőmnek ilyen téren kis melle volt. Nem szégyelltem sosem.
Az nem lehetséges, hogy ebbe a dologba most te gondoltál bele többet a kelleténél esetleg?
("Bocsánat, de a többi férfi nevében nem tudok válaszolni, viszont a magam nevében"
Off, szerintem ezt másodszor látom, hogy leírod, és elmondani nem tudom, mennyire örülök neki. Pont azon gondolkoztam, hogy a férfiak gondolkoznak-e individuumként, vagy csak masszaként gondolnak magukra.)
Nem.
En buszke vagyok a csajomra.
Egyebkent seggre tudsz gyurni. Csak tenned kell erte.
De viszont sulyos onertekelesi zavarod van
1# ha nem lettem volna ott akkor szerintem lazán beszélget a csajjal es nyit felé. Rendkivul tarsasági a párom.
Az "elvonulása" betudhato az irántam levő tiszteletnek is, de nekem olyan is volt benne mintha szégyellne, azaz ha egy lapos lett volna a csaj is, szerintem akkor termeszetesen viselkedett volna.
Off:
4: Thnx :) Jajj, igen, feltétlen. Xd
Amúgy számomra az volt ezen az oldalon az érdekes (feltételezem magamból induktam ki), hogy nagyon sok embernél látom ezt a ti, mi, magadfajta és hasonló borzasztó pronyó kommenteket. :O Ezt még mindég szoknom kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!