Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, a kismellű barátnőtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, a kismellű barátnőtöket szégyenlitek hatalmas mellű csajok mellett? Barátom olyan fura volt

Figyelt kérdés

Hívott engem egy csaj dolgozni hozzájuk akkora mellei vannak mint nekem kb csak a fenekem. Nekem semmi szinte.

Barátom amolyan "mindenevő", mindenféle mell bejön neki.

Es amikor beszelgettem a csajjal olyan fura volt, háttérbe vonult lesütötte a szemét és mintha kellemetlenul vagy zavarban érezte volna magát es akkor lélegzett fel, mikor elmentunk onnan.

Tenyleg elég fura lehet, amikor egy "lapos" nőt együtt látni egy hatalmas mellűvel.

A férfiak ilyenkor szégyellik a párjukat vagy mit gondolnak?

Vagy ugyanezt vonatkoztathatnám korra is. Pl idősebb csaj mellett egy fiatalka, hízottabb csaj mellett egy vékonyka, stb.

Olyan férfiak véleménye érdekelne akik mindenféle tipust szeretnek.

#top10 VS átlagalatti
2022. máj. 12. 08:07
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Komolyan nekem kellemetlen, hogy a férfiaknak szinte betamadásnak minősül a nagy mell, ami ellen "védekeznek".
2022. máj. 12. 08:37
 12/26 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem semmi köze ahhoz, hogy szégyellne téged vagy hasonló. Valószínűleg csak beindította a látvány, és emiatt kényelmetlenül érezte magát, hisz barátnője van, ráadásul jelen.

Hozzáteszem, nincs túl sok köze a mellmérethez: ha nagy mellű lennél, valószínűleg a kis cicis lányok váltanának ki belőle időnként hasonló hatást. Vagy ha egyforma mellméretűek lennétek, de mondjuk meglepően lenge szerelésben fogadott volna titeket a csaj, stb.

2022. máj. 12. 08:39
 13/26 A kérdező kommentje:
Szerintem addig el se jutott hogy beindítsa. Helybol kellemetlenul érezte magát, szinte menekült volna. Legátolta magában szerintem hogy bármit ia erezzen
2022. máj. 12. 08:43
 14/26 A kérdező kommentje:
*bármit is
2022. máj. 12. 08:43
 15/26 anonim ***** válasza:
84%

Megbámulja, mert férfi. Én nő vagyok, kicsi mellel. Természetes, hogy minden férfi megbámulja a nagy mellet, főleg ha mély dekoltázs is járul hozzá.

Engem nem zavart soha ha a férjem megnézi, ha nem feltűnően bámulja amikor ott vagyok én is. Hűséget fogadott, nem vakságot. Én is észreveszem és megnézem a jó testű pasikat. Mi a rossz ebben?

2022. máj. 12. 08:45
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezzel a tartózkodó viselkedéssel próbálta elkerülni, hogy beinduljon a csajra. Tartom magam ahhoz, hogy semmi olyasmi nem volt benne, hogy szégyellne téged.
 17/26 A kérdező kommentje:

De mintha figyelte volna koztem es acsaj kozt az interakciót.

Hogy fesztelen beszélget a 2 csaj. De nem győzte várni hogy menjunk már.

18/26 A kérdező kommentje:

15 nem bámulta meg. Csak nyigtazta 2 nagy csecs es jaj menjünk már. Kb ez volt. Nem kezdett el rajta fantáziálni meg hasonlók.

16 kezdek megnyugidni hogy nem szégyell engem hanem csak magát "menekítette" volna a szitubol

2022. máj. 12. 08:47
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Téged zavart a szitu, ő csak mást akart már csinálni, tovább menni onnan.
2022. máj. 12. 09:04
 20/26 anonim ***** válasza:
62%
Én pl kifejezetten gusztustalannak tartom a nagy, folyós tőgyeket... Ízlések és pofonok, de nekem egy nagymellű nő mellei olyanok, mintha túlsúlyos ember testét tapogatnám. Viszolygok tőle.
2022. máj. 12. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!