Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a kismellű barátnőtöket szégyenlitek hatalmas mellű csajok mellett? Barátom olyan fura volt
Hívott engem egy csaj dolgozni hozzájuk akkora mellei vannak mint nekem kb csak a fenekem. Nekem semmi szinte.
Barátom amolyan "mindenevő", mindenféle mell bejön neki.
Es amikor beszelgettem a csajjal olyan fura volt, háttérbe vonult lesütötte a szemét és mintha kellemetlenul vagy zavarban érezte volna magát es akkor lélegzett fel, mikor elmentunk onnan.
Tenyleg elég fura lehet, amikor egy "lapos" nőt együtt látni egy hatalmas mellűvel.
A férfiak ilyenkor szégyellik a párjukat vagy mit gondolnak?
Vagy ugyanezt vonatkoztathatnám korra is. Pl idősebb csaj mellett egy fiatalka, hízottabb csaj mellett egy vékonyka, stb.
Olyan férfiak véleménye érdekelne akik mindenféle tipust szeretnek.
Szerintem semmi köze ahhoz, hogy szégyellne téged vagy hasonló. Valószínűleg csak beindította a látvány, és emiatt kényelmetlenül érezte magát, hisz barátnője van, ráadásul jelen.
Hozzáteszem, nincs túl sok köze a mellmérethez: ha nagy mellű lennél, valószínűleg a kis cicis lányok váltanának ki belőle időnként hasonló hatást. Vagy ha egyforma mellméretűek lennétek, de mondjuk meglepően lenge szerelésben fogadott volna titeket a csaj, stb.
Megbámulja, mert férfi. Én nő vagyok, kicsi mellel. Természetes, hogy minden férfi megbámulja a nagy mellet, főleg ha mély dekoltázs is járul hozzá.
Engem nem zavart soha ha a férjem megnézi, ha nem feltűnően bámulja amikor ott vagyok én is. Hűséget fogadott, nem vakságot. Én is észreveszem és megnézem a jó testű pasikat. Mi a rossz ebben?
De mintha figyelte volna koztem es acsaj kozt az interakciót.
Hogy fesztelen beszélget a 2 csaj. De nem győzte várni hogy menjunk már.
15 nem bámulta meg. Csak nyigtazta 2 nagy csecs es jaj menjünk már. Kb ez volt. Nem kezdett el rajta fantáziálni meg hasonlók.
16 kezdek megnyugidni hogy nem szégyell engem hanem csak magát "menekítette" volna a szitubol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!