Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, a kismellű barátnőtöket szégyenlitek hatalmas mellű csajok mellett? Barátom olyan fura volt
Hívott engem egy csaj dolgozni hozzájuk akkora mellei vannak mint nekem kb csak a fenekem. Nekem semmi szinte.
Barátom amolyan "mindenevő", mindenféle mell bejön neki.
Es amikor beszelgettem a csajjal olyan fura volt, háttérbe vonult lesütötte a szemét és mintha kellemetlenul vagy zavarban érezte volna magát es akkor lélegzett fel, mikor elmentunk onnan.
Tenyleg elég fura lehet, amikor egy "lapos" nőt együtt látni egy hatalmas mellűvel.
A férfiak ilyenkor szégyellik a párjukat vagy mit gondolnak?
Vagy ugyanezt vonatkoztathatnám korra is. Pl idősebb csaj mellett egy fiatalka, hízottabb csaj mellett egy vékonyka, stb.
Olyan férfiak véleménye érdekelne akik mindenféle tipust szeretnek.
Hát ha nekem barátnőm van, akkor úgy szeretem ahogy van. Nem szégyelném meg ilyenek. Főleg nem azért mert a mellette álló csajnak nagy melle van.
Max kellemetlenül érezném magam, ha a nagy mellek eléggé ki vannak rakva, de ez sem a barátnőm miatt, hanem alapból.
Én ugyan nő vagyok, de teljesen egyetértek itt a kommentekkel. Gondolom csak te vetíted ki a saját önértékelési problémádat a barátodra. Nem ő szégyellt téged, hanem inkább te saját magadat, talán csak tudat alatt.
Amúgy meg írta valaki korábban, hogy a nagy mellek mindig vonzzák a tekinteteket, főleg ha nagyon ki vannak rakva. Ha valaki nem szeretné gátlástalanul megbámulni, akkor zavarba jön és erősen próbál nem oda nézni. Még én is nőként nehezen állom meg, hogy ne bámuljam meg a nagy, kirakott melleket, és nem azért, mert biszex vagyok, és nem is azért, mert irigylem, egyszerűen csak érdekes látvány az emberi agynak, ennyi.
Nem lehet, hogy szimplán idegesítette a nő?
Lehet neked nem tűnt fel, mert ismered és nem zavar, de mondjuk csámcsogott, vagy büdös volt vagy furán beszélt, egyszerűen csak buta volt.
Az is lehet csak unta a témát és menekült.
Ha tényleg csak a mellméret miatt volt akkor pedig örülj neki, hogy nem bámulta, nem akart megbántani hogy féltékeny légy vagy haragudj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!