Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni magam,hogy komolyan elköteleződjek egy nő mellett?
Megmondom őszintén és ezt nem nagyképűségből mondom,de sose esett nehezemre a nőkkel való ismerkedés.
A probléma ott van,hogy miután lefekszem velük utána elvesztem az érdeklődésemet feléjük,és ilyenkor mindig keresek valaki mást.
És ez egyáltalán nem egy pozitív dolog,mert nem vagyok egy se**fej csak egy idő után valamiért elvesztem az érdeklődésemet.
31 vagyok és valahogy változtatni kéne ezen,mert különben egyedül élem le az életemet.
Alapvetően gondolom társas lény az ember,bár mondjuk én világ életemben jól megvoltam egyedül is.
Nehéz kérdés.Rólam mindenki azt hiszi a munkahelyemen a baráti társaságomban,hogy valami szoknya vadász vagyok,de ez nem igaz
Egyszerűen sose okozott gondot hogy lányokkal ismerkedjek vagy éppen szedjem fel őket.
A gond ott kezdődik,hogy nem tudom megtartani őket.Elkalandozok,elvesztem az érdeklődésemet.
Volt olyan hogy 2 napig nem írtam rá a lányra,ő pedig felháborodva mondta hogy többé ne találkozzunk.Igazából nem akartam rosszat,és nem is szándékosan,egyszerűen nem volt eszembe.
A társas nem párkapcsolatot jelent. Lehet az barát, család, akármilyen közösség. Félelemből rossz ötlet ilyen döntéseket hozni.
Esetleg pszichológus vagy egy kis őszinte önvizsgálat segíthetne, hogy miért unsz a nőkre.
"A probléma ott van,hogy miután lefekszem velük utána elvesztem az érdeklődésemet feléjük,és ilyenkor mindig keresek valaki mást."
Ez arra utal, hogy a kötődési mintáid sérültek. Ezen pszichológus tud segíteni.
"Elkerülő kötődésű vagy, ha nem akarsz szoros érzelmi kapcsolatokat, nem igényled az intimitást, a szerelmet. Fizikailag és érzelmileg is távolságot tartasz. Kapcsolataidat játszmának tekinted. Nem bízol másokban. Magadat gyakran többre értékeled, tartod, mint társadat. Kedveled a függetlenséget. Inkább az egyéjszakás vagy laza kapcsolatokat preferálod, nem akarsz kötöttségeket. Számodra a szerelem, az érzelmek kifejezése nyomasztó, mert kényelmetlen, ha valaki túl közel kerül hozzád..."
Lindák Linda pszichológus
Igen lehet hogy az kéne.
Valószínűleg az elköteleződéstől tartok.
Volt olyan hogy egy lánynál aludtam,a lány elrakta a lakáskulcsát valahová.
Órákig nem tudtam aludni,majd rairtam hajnalban egy haveromra,hogy valami kamu indokkal mentsen ki.
A telefonomat felhangositottam és oda tettem a lány feje mellé.
Az volt az indok,hogy jönnek hozzám gáz órát leolvasni hajnali 5-kor
Szerintem ne vedd rá magad sehogy, mindenkit csak szívatnál vele.
Hosszú távon egy nő többnyire gyereket akar. Te meg csoda, ha a terhesség alatt kibírod vele. A hűségre kétlem, hogy képes lennél. Egy szakítás, meg egy válás gyerekkel nem ugyanaz. Téged is padlóra tenne. Anyagilag mindenképpen.
Apró: védekezés. A gumi az remélem, hogy alafelszerelés nálad, mert egy véletlen terhesség vagy betegség is rendesen elcseszi több ember életét is.
Annyit tegyél, hogy ne hazudozz a nőknek. Mondd meg, hogy veled hosszú távon nem érdemes tervezni. Egy laza kapcsolat, egy kis kaland oké, de te sose fogsz megállapodni. Elfogad így, vagy mentek tovább.
Amíg nem hitegeted, csak hogy a bugyijába juss, addig oké, hogy úgy élsz, ahogy akarsz.
Amig rávennu kell magad az pont nem jo.
Amikor majd nem erdekel más csak ő az az elkotelezodes az meg belulrol jön.
7-es "Mondd meg, hogy veled hosszú távon nem érdemes tervezni. Egy laza kapcsolat, egy kis kaland oké, de te sose fogsz megállapodni."
Sose mondd, hogy soha.
Nem kell rávenni magad, ennek magától kell jönnie. Ha nem jön, nem szabad erőltetni.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!