Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rávenni magam,hogy komolyan elköteleződjek egy nő mellett?
Megmondom őszintén és ezt nem nagyképűségből mondom,de sose esett nehezemre a nőkkel való ismerkedés.
A probléma ott van,hogy miután lefekszem velük utána elvesztem az érdeklődésemet feléjük,és ilyenkor mindig keresek valaki mást.
És ez egyáltalán nem egy pozitív dolog,mert nem vagyok egy se**fej csak egy idő után valamiért elvesztem az érdeklődésemet.
31 vagyok és valahogy változtatni kéne ezen,mert különben egyedül élem le az életemet.
Igy van!
Egyedul a jobb kezeddel eled le az eleted. :D
Es szorhatod a termekemy magjaid a papirzsepibe egyedul..
Vagy valtoztatsz. :D
Akkor ez a baj kérdező! Viszont azzal csak rontod a helyzeted és elveszíted a szerelemre való képességed, ha a nőket tárgyként kezeled.
Én azt javaslom, hogy ha igazán tetszik egy nő, randizz vele 2-3 hónapig és csak nagyon lassan haladjatok előre a testiséggel! Legyen már értéke is a szexnek, ne csak testmozgást jelentsen! Ha egyáltalán nem megy, akkor neked pszichológus kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!