Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek a volt párja öngyilkos lett? Mit tudok tenni ellene?

Figyu bennem nincs szuicid hajlam, de mostani komoly kapcsolatom után erősen megfordult a fejemben.
Főként azért, mert kiderült, hogy ő nagyon könnyedén vette a szakítás utáni időszakot, nekem meg minden nap minden órájában eszembe jut, hogy hol basztam el ennyire.
Hosszas mérlegelés és gondolat futtatás után rá jöttem, hogy igazából én szívem lelkem beletettem ebbe a kapcsolatba és ő csak úgy ki dobta.
Lényeg a lényeg, a szakítás utáni gyász folyamat közben meg fordult a fejemben, de aztán szedtem magamon erőt.
És ki mondtam, hogy nem fogom magam senki miatt így tönkre tenni.
Persze én sose mondtam senkinek, hogy ne szakításon velem mert ez lesz, az nagyon megalázó és a gyengeség jele.
A fájdalmat át alakítottam a saját előnyömmé, el kezdtem edzeni és olyan dolgokba kezdtem bele, amibe előtte talán nem is gondoltam volna.
Még most is fáj az egész, mikor ezt írom, még elég friss.
Csak a remény maradt, hogy el múlik és találok egy olyat aki tényleg passzol hozzám.
22f

#11 Ez nagyon ismerős! Majdnem ez történt velem is. Ráadásul én egyedül maradtam egy 6 éves kislánnyal 13 év kapcsolat után.
Bennem nem fordult meg öngyilkossági gondolat, hiszen itt van a gyermekem, akit fel kell nevelnem.
Én is elhatároztam, hogy azért sem lesz elcseszve az életem. Elkezdtem én is edzeni,stílust váltottam, és jobban nyitok az emberek felé.
41f

#12 Szerintem ez az egyetlen helyes és működő mentalitás egy ilyen sokk után.
Meg van az a közmondás is, hogy ami nem öl meg az megerősít.

“És mit kéne csinálnia? Vele maradnia?
Vagy a teremtés koronáinak az igényei prioritást élveznek az oldalbordák akaratának a rovására? Vagy meddig kellene kiterjednie ennek az empátiának?”
Az adott kommentre reagáltam, azért is van beidézve a poszt elején. Gondolom a teremtés koronája meg a szinonima szótár lovagja erre már nem gondolt. 😌 Ez a 99% százalék csak fenyegetőzik vele úgyse teszi meg már régen egy statisztikákkal alátámasztott false infó, 2022-ben csak az dobálózik vele aki elnézést, de: 1) tényleg buta mint a föld, vagy 2)csak simán leszarja a tényeket, mert amíg nekem jó addig kit érdekel más. Persze ezek mindig kínosan azok az emberek, akik helyett mindent más old meg általában, ha nehézség adódik.
Természetesen ilyesmivel senkinek nincs joga senkit magához láncolni, de ez egyértelmű. További jó kreatív írást. 😄

#15-ös nem tudom, hogy ez most szarkazmus volt-e de köszönöm
Én inkább úgy vagyok vele, hogy frissen szakítás után csak valahogy enyhüljön már ez az érzés

Nem szarkazmus volt. Komolyan gondoltam! Tudom, hogy nagyon nehéz, hisz én is átéltem. Sokan csak sajnáltatni tudják magukat, és nem tesznek semmit.
De te léptél a gyógyulás felé, és idővel túl leszel rajta.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!