Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom anyuja engem elnyom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom anyuja engem elnyom teljesen. Nem lehet egy szavam sem stb. Hogyan érhetném el hogy tiszteljen?

Figyelt kérdés

Nekem bunko és udvariatlan is a stílusa

Pl előtte beszéltüno a kocsiba plusz üléshuzatról és a barátom neylont akar venni, amire mondtam, hogy az kellemetlen, besüp benne az ember feneke nem javaslom. De barátom mondta hogy de, jo lesz az.

A kocsival ketten utazunk csak, azaz a szüleinek másik autója van, közük nincs a miénkhez.

De az anyja engem "rendre utasított", hogy ne vitázzam a fiával neylon jo az és kész.

Ha a fiai(fia és a tesója) esetleg szemtelen bunko a párjával, akkor is és mindig a nòket teremti le hogy el lehet menni ha vmi nem tetszik, nem kőtelező a fiával járni.

Nem élünk velük, de gyakorta találkozunk, es kezd elegem lenni a folyamatos beszólásaiból és még igaza sincs. Egy egyszerű parasztasszony típus.

Hogyan kell az ilyeneknél tiszteletet kivívni?

#bunkó "anyós"
2022. máj. 11. 16:16
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

A 10. hszt-t kiegészíteném.

Még fiatal lehetsz, de idővel majd észre veszed, hogy vannak ilyen családok. Ezekkel nagyon vigyázni kell minden nőnek/férfinak, akibe egy kis önérzet is szorult.

Ezek a szülők, amilyen a párod anyja is, egyszerűen buták. Szűk látókörűek. Abban a hitben élnek, hogy az ő családjuk a világ közepe, és a környezetük köteles alkalmazkodni a családjukhoz. Mintha a Nap forogna a Föld körül.

A menyüknek is alkalmazkodni kell a családhoz, de olyan jók sose lesznek semmiben, mint az öntelt ősanya, aki a család kovászának gondolja magát. Tehát a meny ha megfeszül se lesz teljes értékű tagja a családnak, mert csak az anyuka a tökéletes.Tiszteletet soha nem fogsz kapni tőle, mert az ő értékrendje szerint a férj a család feje, a nő pedig a nyaka. Ez egy alattomos, sunyi hazugság, de a nők egy része-főleg vidéken- még mindig így manipulálja a párját. Persze te mindig csak silány utánzata leszel az ő fiacskája számára. Az "el lehet menni" mantra arról szól, hogy az ő fiai oly remek férfiak, hogy bármikor találnak nálad pozsgásabb, karcsúbb, csöcsösebb, engedelmesebb lányt, aki szó nélkül bólogat a fiú minden rezdülésére.

Az anyám barátnője pont ilyen volt. Az egyik fia nem bírta a kiképzést, és lázadásból elvett egy rémes csajt. A csaj szült egy gyereket és otthagyta a srácnak. A másik fia idősebb elvált nőkkel állt össze folyamatosan, de egy se jött össze, így 40 évesen egyedül a munkának él, prostikhoz járkál.

2022. máj. 12. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!