Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira igazságtalan a férjem. Hogyan érhetnem el hogy jobban tiszteljen?
Először is: ha te vezetsz és elkezd kritizálni, állj félre és mond, hogy akkor ki lehet szállni. Erélyesen. Ha nem akar, közöld vepe, hogyha te vagy a sofőr, ne dumáljon. Vagy veled utazik csendben, vagy mehet gyalog.
Másodszor: ha megsért, megaláz stb ne kiabálj, vagy sírj, vagy hisztizz. Ahelyett inkább csak közöld vele, és szépen ignoráld egy ideig. Ne foglalkozz vele, ne tégy meg neki semmit vagy találj ki valamit, amivel érezheti, a tetteinek következményei vannak. Ha nem érezteted ezt vele, azt fogja hinni, azt tehet meg veled, amit csak akar.
Egyéb iránt, ha nem siketül értelmes felnőttként kommunikálni vele, én ejteném, mert ez így nem jó kapcsolat.
Hogy mi van? Kicsit nehéz olvasni, hogy ki kicsoda, mit csinál.
Nincs jogsija, kussoljon az anyósülésen! Ha lesz, akkor sem szólhat bele, hogy hogy vezetsz, aki a volánnál ül, az irányít.
Gondolkodj! Fogalma sincs a táblákról, forgalmi helyzetről, az autóvezetésről.. Igen, rosszul csinálod, kitettem volna a kocsiból a második beszólásnál, sétáljon haza.
2es,mar számtalanszor elmondtam hogy hallgasson miközben vezeték, azt is hogy megzavar. De bármit mondok, o úgy érzi hogy igaza van és szükséges az ő kozbeavatkozasa.
Meg próbáltam már ignoralni olyankor amikor megsertett, de úgy látszik nem bírtam elég sokáig, és nem is tudom hogy csináljam.. O folyamatosan beszélgetést kezdeményez, mintha mi sem történt volna.. Nem igazán hatja meg.. Vagy újra megsert, ha észreveszi hogy még haragszom rá.. Azt hiszi hogy csak még kell várja míg "lenyugszom".. Annyira duhit... A kis ujját sem mozdítani hogy kiengesztejen vagy hogy jóvá tegyen valamit.. Egyébként nem rossz a házasságunk, de az érzéseimet meg sem parittyazza...
Rohadt egyszerű. Nem viszed sehova. És ha netán leteszi a jogsit, ne is ülj be mellé. Mi az, hogy kijelenti, hogy ő vezet, ha együtt mentek?
Nincs jogsija sem. Mit okoskodik?
7-es Mitől van bűntudatod? 3 perc hazáig... Több száz km-re is kitettem volna, oldja meg a hazautat.
Amennyiben nem a bolhapiacon vetted a jogsid a tudásod mérföldekre az övé előtt van, nincs miről oktatnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!