Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Annyira igazságtalan a férjem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira igazságtalan a férjem. Hogyan érhetnem el hogy jobban tiszteljen?

Figyelt kérdés
Vezetés közben folyamatosan terorizalni, oktat, most utóbb arra a következtetés jutott a drága, hogy ő is jogsit kell szerezzek, hogy ő vezessen, ne pedig én ha együtt megyünk valahova. Ilyenkor kifejeztem hogy ezzel megbantott. Erre mindig a standard válaszokat kapom: hogy mindig semmisegeken sertodom meg,hogy akkor ő többet nem mond semmit, hogy én veszekedni akarok.. Annyira unom, olyan igazságtalan, hogy minden egyes vitának alkalmával csak ezeket vágja a fejemhez, és kiter a válaszok elől. Így érthető hogy kiborulok és kiabalok. Erre megint ugyanezeket a sablon szövegeket kapom meg. Rosszul csinálok valamit? Mit tehetek hogy másképp viszonyuljon hozzám? Vagy hogy jobban tiszteljen? Segítsen valaki!!! Megbolondulok!

2021. szept. 20. 22:06
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
88%
Keress rá Dóra Gyula videóira Youtubeon (Titkos tanácsok nőknek). Ő összegez olyan tanácsokat, hogy hogyan bánjunk megfelelően a férfiakkal párkapcsolatban. De szólok előre, hogy ő is elkülönít két csoportot: férfiak, akivel a megfelelő munkával boldog párkapcsolatot lehet kialakítani és férfiak, akik erre alkalmatlanok vagy méltatlanok. A leírás alapján lehet a második kategória a férjed.
2021. szept. 20. 22:19
 2/34 anonim ***** válasza:
97%

Először is: ha te vezetsz és elkezd kritizálni, állj félre és mond, hogy akkor ki lehet szállni. Erélyesen. Ha nem akar, közöld vepe, hogyha te vagy a sofőr, ne dumáljon. Vagy veled utazik csendben, vagy mehet gyalog.

Másodszor: ha megsért, megaláz stb ne kiabálj, vagy sírj, vagy hisztizz. Ahelyett inkább csak közöld vele, és szépen ignoráld egy ideig. Ne foglalkozz vele, ne tégy meg neki semmit vagy találj ki valamit, amivel érezheti, a tetteinek következményei vannak. Ha nem érezteted ezt vele, azt fogja hinni, azt tehet meg veled, amit csak akar.

Egyéb iránt, ha nem siketül értelmes felnőttként kommunikálni vele, én ejteném, mert ez így nem jó kapcsolat.

2021. szept. 20. 22:26
 3/34 A kérdező kommentje:
Köszi 1, megnézem
2021. szept. 20. 22:57
 4/34 anonim ***** válasza:
100%

Hogy mi van? Kicsit nehéz olvasni, hogy ki kicsoda, mit csinál.

Nincs jogsija, kussoljon az anyósülésen! Ha lesz, akkor sem szólhat bele, hogy hogy vezetsz, aki a volánnál ül, az irányít.

Gondolkodj! Fogalma sincs a táblákról, forgalmi helyzetről, az autóvezetésről.. Igen, rosszul csinálod, kitettem volna a kocsiból a második beszólásnál, sétáljon haza.

2021. szept. 20. 23:02
 5/34 A kérdező kommentje:

2es,mar számtalanszor elmondtam hogy hallgasson miközben vezeték, azt is hogy megzavar. De bármit mondok, o úgy érzi hogy igaza van és szükséges az ő kozbeavatkozasa.

Meg próbáltam már ignoralni olyankor amikor megsertett, de úgy látszik nem bírtam elég sokáig, és nem is tudom hogy csináljam.. O folyamatosan beszélgetést kezdeményez, mintha mi sem történt volna.. Nem igazán hatja meg.. Vagy újra megsert, ha észreveszi hogy még haragszom rá.. Azt hiszi hogy csak még kell várja míg "lenyugszom".. Annyira duhit... A kis ujját sem mozdítani hogy kiengesztejen vagy hogy jóvá tegyen valamit.. Egyébként nem rossz a házasságunk, de az érzéseimet meg sem parittyazza...

2021. szept. 20. 23:08
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Rohadt egyszerű. Nem viszed sehova. És ha netán leteszi a jogsit, ne is ülj be mellé. Mi az, hogy kijelenti, hogy ő vezet, ha együtt mentek?

Nincs jogsija sem. Mit okoskodik?

2021. szept. 20. 23:14
 7/34 A kérdező kommentje:
4es, egyszer már megtettem hogy raszoltam, szálljon ki az autóból. 3 perc gyaloglás volt hazáig. Annyira megsértődött, meg ma is buntodatom van hogy ki parancsoltam szegénykét az autóból.. Sokszor kiabalok, mindennek lemondom, utána persze én vagyok a rossz.. Az már mind jelentéktelen hogy folyamatosan oktat és terorizál. Meg van győződve hogy amit csinál szükséges, sőt, segít nekem...
2021. szept. 20. 23:17
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

7-es Mitől van bűntudatod? 3 perc hazáig... Több száz km-re is kitettem volna, oldja meg a hazautat.

Amennyiben nem a bolhapiacon vetted a jogsid a tudásod mérföldekre az övé előtt van, nincs miről oktatnia.

2021. szept. 20. 23:29
 9/34 A kérdező kommentje:
6os, ki is jelentettem, hogy nyugodtan tegye le a jogsit, lesz neki egy külön autója, ezek után biztos nem fogok vele utazni. Persze, amikor ilyeneket mondok, néma csendben ül.. Ettől egyre idegesebb leszek, ő meg közli velem, hogy ő nem akar veszekedni.. O jó fiú...
2021. szept. 20. 23:35
 10/34 A kérdező kommentje:
8-as, azért lett bűntudatom, mert olyan csalódott arcot vágott mintha egy világ dőlt volna össze benne. Azután meg sokáig emlegette, higy mennyire megbantottam öt ezzel.. Jó hogy ő bezzeg nem törődik így az én érzéseimmel..
2021. szept. 20. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!