Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira igazságtalan a férjem. Hogyan érhetnem el hogy
jobban tiszteljen?
Figyelt kérdés
Vezetés közben folyamatosan terorizalni, oktat, most utóbb arra a következtetés jutott a drága, hogy ő is jogsit kell szerezzek, hogy ő vezessen, ne pedig én ha együtt megyünk valahova. Ilyenkor kifejeztem hogy ezzel megbantott. Erre mindig a standard válaszokat kapom: hogy mindig semmisegeken sertodom meg,hogy akkor ő többet nem mond semmit, hogy én veszekedni akarok.. Annyira unom, olyan igazságtalan, hogy minden egyes vitának alkalmával csak ezeket vágja a fejemhez, és kiter a válaszok elől. Így érthető hogy kiborulok és kiabalok. Erre megint ugyanezeket a sablon szövegeket kapom meg. Rosszul csinálok valamit? Mit tehetek hogy másképp viszonyuljon hozzám? Vagy hogy jobban tiszteljen? Segítsen valaki!!! Megbolondulok!
Egy néhány részlet rólunk. 3 éve vagyunk együtt, van egy 1 éves kislányunk. Szóval elég gyorsan jött a házasság, gyerek.. Ezt így is akartuk mind a ketten, nem akartuk húzni az időt. Mindkettőnknek van egy előző házassága, és egy-egy lánya az előző házasságból. Közben az ő szulofalujaban vettünk egy telket, el kezdtünk építkezni. Eddig a szüleimnek éltünk, de egy jó hónapja elberletbe költöztünk. Én akartam, nem bírtam már a szüleim házában élni. Ezt at beszéltük már, de kB azóta elindultunk a lejtőn, eddig sem volt peldaszeru a kapcsolatunk, de azóta egyik krízis követi a másikat. Tényleg nem valami megnyugtato az anyagi helyzetunk: bankhitel, albérlet, számlák, stb. De vannak megoldásaink. A férjem ki akar menni dolgozni külföldre, az egy kicsit helyrwtenne az anyagiakat, én pedig nyitottam egy vállalkozást.. Szóval elég bonyolult a helyzet. De mostanában annyira szemét és érzéketlen velem, hogy tényleg eljutottam oda, hogy nincs tovább. Ennek véget kell vetni. Ugyanakkor félek a válasszal, vagyonelosztassal járó bonyodalmaktol.. Hogy fogunk mindent elosztani.. Ez még csúnyább háborúkat fog szülni.. De minden jel arra mutat hogy el kell válni.. Semmi értelme ezt így folytatni..
2021. szept. 24. 14:45
23/34 A kérdező kommentje:
De ugyanakkor dilemmazok is. Mi van ha tulreagalom? Ugyanakkor ki tűri el azt hogy folyamatosan kioktassak és kisovoskent kezeljék?
Azt mondtam neki hogy utálom, gyűlölöm, undorodom tőle. Pedig szeretem.. 28.-an van a szülinapja. Mit tegyek? Annyira durván beszéltem vele.. Talán nem kellett volna? Nincs szívem nem felkoszonteni őt... A szívem megszakad.. Annyira vivodom magammal.. Mit tegyek? :'((((((
2021. szept. 24. 15:00
24/34 anonim válasza:
Kérdező, szarból nem lehet várat építeni.
Nem tudom még milyen egyéb konkrét esetek, konfliktusok voltak de ha undorodsz a férjedtől és ezt komolyan is gondolod, akkor hova tovább?
Bocs hogy ezt mondom, de ezert sem szabad teketória nélkül gyereket vállalni.
2021. szept. 24. 15:07
25/34 A kérdező kommentje:
Nem undorodom, ezt duhomben mondtam neki. Ugyanakkor fáj hogy így beszéltem vele. De már nem tudom tűrni a folyamatos kioktatast és terrort. Nem vagyok óvodás. Mégis majdnem minden nap elmondja hogy mi mindent csináltam rosszul, és mit hogy kellett volna csinálni. Bármivel kapcsolatban. Pl. Az utolsó kis bakimat el sem mondtam neki, hogy eltortem egy üveg mézet és az odalett. Ilyenkor részletesen elmondja hogy mit hova kellett volan vagy nem kellett volna tegyek, és mit hogy kellett volna csináljak hogy ez ne történjen meg. Olyan dolgokat, amikre az ember abban a pillanatban rajon magától is. Egyszerűen elegem van. Nem fér bele egy ennyi hiba? Nem tudja azt mondani, hogy nem baj, meg történik, és nevetni egyet? Miért ilyen merev? Pedig számtalanszor elmondtam hogy ne legyen ilyen, ez fáj nekem.
2021. szept. 24. 15:24
26/34 anonim válasza:
Ezt a legjobb szándékkal mondom: kétgyerekes anyukaként nem engedheted meg magadnak, hogy ennyire bizonytalan és döntésképtelen legyél, ennyire nulla önbecsüléssel. Erről a házasságról olvasni is rossz, így nem lehet élni. Ebből már nem lesz tisztelet vagy együttműködés, ne haragudj.
Sok kitartást kívánok és remélem, jobban fogod magad érezni hamarosan!
2021. szept. 24. 15:52
27/34 A kérdező kommentje:
#26 Tudom hogy nem engedhetem meg, és annyira szeretnék változni. De az érzelmeim mindig eluralkodnak rajtam.
Köszönöm, remélem úgy lesz.
2021. szept. 24. 20:09
28/34 anonim válasza:
Nekem egyszer szólhatna be a vezetésre, kiraknám és többet nem is vinném el sehová. Aki ekkora gyökér, azzal szépen nem lehet.
2021. szept. 24. 21:06
29/34 anonim válasza:
Pedig jól tetted, hogy keményen beszéltél vele. Kit érdekel a szülinapja, ne haragudj, már megint az van, hogy te vergődsz meg agyalsz. Azt hiszed, ő agyal ezen? Dehogy, ő ül a babérjain, neki mennyire igaza van, és mi mindent ki kell állnia melletted. Aztán ha nem köszöntöd fel rendesen, akkor te leszel a szemét, ha meg felköszöntöd, akkor jön a miért pont így, miért ilyen tortát, miért nem amolyat, tudhatnád már, semmit nem tudsz rendesen megcsinálni, stb stb... Nem egyedül nevelte az anyukája véletlenül? Ott szokott ez lenni, hogy az anya mindenben alárendelte magát a fiának, és annyira csak a fiától várt minden szeretetet, hogy megengedett mindent és mindig a fiúnak volt igaza, csak hogy soha ne haragudjon rá. 17 voltam.
2021. szept. 25. 06:56
30/34 anonim válasza:
Ha kritizál, kérdezz vissza, hogy édesem, egész biztos vagy benne, hogy velem van bajod? Lehet, hogy nárcisztikus kis zsarnok a férjed, vagy egy elkényeztetett kis lükepék. Ezek totál játszmák részéről és az a célja, hogy kínozzon. Hogy ő jófiú, meg nem akart veszekedni, egy lófarkat, durvára piszkálni akar, mert valamit így kompenzál, valszeg azt, hogy ő nem tud vezetni, belül férfiatlannak érzi és ezért piszkál. Van egy jó könyv: Ha a férfi beszélni tudna, neki is neked is ajánlom. 48f
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!