Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira igazságtalan a férjem. Hogyan érhetnem el hogy jobban tiszteljen?
Akkor már csak egy kérdés, minek vagy még vele?
Olvasd vissza amiket itt leírtál nekünk. Látni fogod milyennek is gondolod valójában.
Jól értem hogy úgy szól be hogy neki jogsija sincs??
Nézd, állj ki magadért! Vállald fel ezt a konfliktust.
Én megmondanám hogy ha nem tetszik, akkor menjen busszal egyrészt, másrészt neked van kettőtök közúl jogsija tehát semmi joga sincs beleszólni. Legvégül pedig felnőtt ember vagy es nem kérsz a beleszólásából.
Állj a sarkadra!!
Lehet kapni ilyen táblát, hogy "Kuka utas vésd az észbe, ne szólj be a vezetésbe!" Na vennék egy ilyen, kitenném a műszerfalra, és ha beszól csak rámutatnék, és egy szót nem szólnék, de amit mond kizárnám.
Az egyik amit észrevettem, hogy te nagyon könnyen felkapod a vizet, persze jogosan, de nem szabad. Az ilyen típusú ember ezt élvezi, mert így eljátszhatja az áldozatot, aki ahogy mondja is "jó fiú".
A másik a férjed tudja, hogy te neked ez fáj, hogy mit érzel, de nem érdekli, és itt a gond. És félek, hogy ez másban is ki fog majd később jönni, nemcsak a vezetés témában. Én kétszer is átgondolnám, hogy így akarom-e leélni az életemet.
17: Fú de jól tetted, hogy megszabadultál tőle, ez az egyik legrosszabb embertípus. Nekem is volt ilyen exem. Nonstop provokált, dirigált és becsmérelt, ha lázadtam ezek ellen, az volt a go-to védekezése, hogy ő idősebb nálam és a nagy élettapasztalatával csak jót akar nekem, mert a butus fiatal fejemnek iránymutatásra van szüksége - szóval köszönjem is meg lehetőség szerint.
Azóta nekem mindennél nagyobb red flag, mikor a labilis férfiak kifejezetten fiatal lányokat keresnek, megfogalmazva, hogy "ők még alkalmazkodóbbak és jobban bíznak az emberben". A GYK tökéletesen reprezentálja ezt a csoportot amúgy :D
Nagyon figyeltem ezek után, hogy olyan férjet válasszak, akiben ennek a szikrája sincs meg és minden tekintetben egyenrangú partnernek tekintjük egymást.
Kérdező: a tisztelet nem opcionális egy kapcsolatban. Nagyon határozottan húzd meg a határaidat és ne foglalkozz a bullshittel, ha hárít. Kitartás!
17-es dettó nálunk is, azon kívül, hogy nem tudott megkopasztani annyira, mert a ház az enyém volt. Ő még meg is csalt. De mindent tagadott, ő szent és ártatlan, mindenki más hazudik.
Nálunk megkaptam, hogy nem fogok nélküle boldogulni, meg majd vissza fogom őt könyörögni, meg hogy csak olyan pasi akar majd velem lenni, akinek a házam kell. stb.
Mostvan egy párom, akinek a házában lakunk, aki elfogad engem és a gyermekemet, ő még mindig egyedül él, és várja, hogy a szeretője elváljon (nem fog), és sajnos terrorizálja a gyerekét is, mindig csak ő a fontos, neki panaszkodik, nem engedi semmit csinálni, mert szerinte nem tudja stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!