Hogy érhetném el, hogy az emberek kicsit is tiszteljenek?
Nagyon ronda vagyok, kövér, hülye, irritáló személyiség.
Nos,hol is kezdjem... a probléma az,hogy voltam olyan hülye,és a nem szokványos jövőbeli elképzelésemet elmondtam néhány tanárnak, és a diákok is hallották. És ettől a pillanattól kezdve minden tanár lenéz.
Van egy tanár, aki mindig a szemembe mosolyog,gúnyosan.
Aztán van egy olyan,aki teljesen tehetségtelennek néz,és sokszor megaláz.
Van olyan is,aki beképzeltnek hisz,mert sokat jelentkezek órán,mert ebből a tantárgyból nagyon kolerikus vagyok.
A diákok meg egyenesen utálnak. Én vagyok a lány,aki imádja a sulit,a tanulást, a dogákat, a házifeladatot, de mégsem kitűnő tanuló. Én vagyok a lány,aki utálja a sminket,soha nem is akar használni,pedig ráférne. Én vagyok a lány,aki beizzad a pólójába,pedig 5 féle stiftet használ. Én vagyok a lány,aki ha hibázik,máris egy buta liba. Én vagyok a lány,akinek vastag a szemöldöke,és nem szedeti, csupa pattanás, és nem lapos a hasa. Én vagyok a lány,aki diétázik,és máris anorexiásnak vagyok kikiáltva. Én vagyok a lány,aki túl ronda. Én vagyok a lány,aki depressziós,és irritáló. A lány,akit mindenki utál.
Én nem azt szeretném,hogy szeressenek,hanem azt,hogy fogadják el,hogy utálom,ha hazudnak nekem(hogy szép vagyok,vékony.stb,miközben ROHADTUL NEM) ne higgyék azt,hogy feltűnési viszketettségem van,csak azért,mert minden nap tízszer elmondom,hogy kövér és ronda vagyok(miközben nálam ez egy megnyugvást jelent,jó érzés kimondani) és hogy tiszteljenek. Ne nézzenek le,csak azért,mert egy bizonyos szakra mennék,egy magas elvarású iskolába,és egy bizonyos munkat választanék. Hogyan érhetem el,hogy tiszteljenek,mint egy normál embert?
13/L
Ezt valahonnan másoltad? Egyik mondatba azt írod hogy kövér vagy másikban meg azt hogy anorexiás vagy.
Na de egyébként fiatal vagy még ez Az állapot majd elmúlik a suli után jobb lesz. Középsuliba majd jobb lesz az általános a leggázabb általába ott mindenért bántják Az embert. Egyetemen meg jól fog jönni hogy szeretsz tanulni. Gondolj arra hogy ezekből Az idiótákból akik szekálnak nem lesz semmi a jövőben
2-es
Kövérnek látom magam,szerintem az vagyok,de mások vékonynak látnak, és mivel diétázok,mások azt állítjak,hogy anorexiám van.
És nem másoltam sehonnan,ez az én írásom
De köszönöm a válaszod
1-es,neked is(:
Én csak azt nem értem kedves kérdező hogy ti lányok miért vagytok ilyenek?? Minden második momdatodban lealacsonyitod magad,még Ennyi negativ dolgot amit leírtál...ti lányok annyi mindent bemagyaráztok magatoknak hogy az valami hihetetlen! Oké tegyük fel mondjuk nem vagy szép, nem vagy egy topcsaj és akkor mi van? Mindenki nem születhet szépnek illetve tökéletesnek! Miért foglalkozol az emberekkel akik lenéznek? Értem hogy a tanáraid igy nem szarhatod le őket de próbálj Velük csak annyit kommunikálni amennyit éppen kell ha meg gúnyolódnak vagy lenéznek hát szard le... Mit foglalkozol velük...
Az osztályban meg csak van valaki aki azért kedvel vagy csak szimplán beszélget veled a többit meg szintén hagyd a pics...hagy nevessenek kit érdekel.nemszámít! Amugy az általános suli csak egy áthidaló a lényeg hogy 7-8.ba legyen jó átlagod hogy felvegyenek egy jo kozepsuliba szoval túl kell élni tudom hogy mem könnyű de mindenki átesik ezen! Amugy meg visszatérve arra hogy mit értünk azalatt hogy valaki szép vagy ronda,erre lenne egy idézetem a punnany massif-tól:
"Mi a szép, mi a rút? Ki a tré, ki az úr?
Fontos minek tartod éned, meg hogy ki vagy amúgy?
Netán maradt még fül az embereknek panaszára?".....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!