Hogy érhetném el, hogy egy csaj le akarjon fogyni?
Általában nem érdekel, hogy hogy néznek ki a többiek, de jövőre vele fogok táncolni szalagavatón. Régebben tök normálisan nézett ki, picit hasas volt talán, de mostanában elkezdte fölvenni a "tökéletes formát".
Namost, nekem már sok lesz a jóból, hogy hozhatnám a tudomására diszkréten, hogy már nem néz ki emberien?
Nem betegség miatt ilyen, és amúgy tuti, hogyha kevésbé lenne duci, még randizni is elvinné valami cuki pasi.
Tuti hogy ruhát se fogunk rá találni egykönnyen.
Hogy érjem el, hogy a táncpartnerem ne legyen egy önző látszatember? egy "duci lány"
Nem néz ki emberien? pff. és te az vagy? ember?
és honnan tudod, hogy mitől hízott el annyira?
ha ilyen rövid idő alatt ennyit szedett magára, az valószínű lelki okok miatt van - az evésbe menekül.
ez esetben nem tudod neki szépen megmondani. valószínű látja magától amúgy is.
egyetlen dolog, amit tehetsz, ha zavar, hogy keresel magadnak másik párt.
Hívd el, hogy menjetek együtt sportolni, jobban megismeritek egymást, jobban összeszoktok a táncra, és még formásodhat is tőle.
Egyébként meg ruhát simán fogtok találni.
Szerintem mondd meg neki így:
Figyelj, szerintem koplalj, meg sportolj egy évig, költs rá pár százezer forintot, meg rengeteg szabadidőt, mert különben nem fogok veled táncolni.
Egészen biztosan megszeppen, és amiatt a két perces ugrabugra miatt rászán pár hónapot az életéből, hogy felvegye a számodra megfelelő formát.
Mi az, hogy cuki pasi?!
Nem csak gyökér vagy, de bu.zi is.
hacsak nem angol vagy bécsi keringőt fogtok táncolni amiben emelés is van akkor inkább ne hisztizz a lány kinézetén
ha meg fel kell majd emelni és megtartani akkor esetleg tisztelettudóan kérd meg rá + te is kezdj el gyúrni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!