Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom anyuja engem elnyom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom anyuja engem elnyom teljesen. Nem lehet egy szavam sem stb. Hogyan érhetném el hogy tiszteljen?

Figyelt kérdés

Nekem bunko és udvariatlan is a stílusa

Pl előtte beszéltüno a kocsiba plusz üléshuzatról és a barátom neylont akar venni, amire mondtam, hogy az kellemetlen, besüp benne az ember feneke nem javaslom. De barátom mondta hogy de, jo lesz az.

A kocsival ketten utazunk csak, azaz a szüleinek másik autója van, közük nincs a miénkhez.

De az anyja engem "rendre utasított", hogy ne vitázzam a fiával neylon jo az és kész.

Ha a fiai(fia és a tesója) esetleg szemtelen bunko a párjával, akkor is és mindig a nòket teremti le hogy el lehet menni ha vmi nem tetszik, nem kőtelező a fiával járni.

Nem élünk velük, de gyakorta találkozunk, es kezd elegem lenni a folyamatos beszólásaiból és még igaza sincs. Egy egyszerű parasztasszony típus.

Hogyan kell az ilyeneknél tiszteletet kivívni?

#bunkó "anyós"
2022. máj. 11. 16:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

A saját családom sem különb, fentebb irtam. Köszke

Amugy megint mondta a párom hogy engedjem már el, különben is nekem keresi a receptet éppen szivvel lélekkel, amiről beszéltünk, de még plusz receptet is adni akar. Szóval amugy kedves törődékeny aranyos meg minden.

Szoval.ilyen húzd meg ereszd meg típus az egész. Mint a saját nagyim is.

2022. máj. 11. 17:19
 12/21 anonim ***** válasza:

Hívd ki egy tolfosztó párbajra 🤣

Ha nyersz, viszel mindent

2022. máj. 11. 17:45
 13/21 A kérdező kommentje:

És tényleg ez az a szint az egész hogy tollfosztó párbaj tudna igazságot tenni:(

Elkeserítő😭

2022. máj. 11. 17:56
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg empátiával lehet ezen felülemelkedni. Hogy mit érez valaki aki így viselkedik, azt érdemes végiggondolni és akkor könnyebb nyelni egyet és továbblépni.

Amúgy meg ne hozz fel megbeszélős témát előtte.

2022. máj. 11. 18:16
 15/21 A kérdező kommentje:

Ha a hátterét nyomoznám vmi ősanya lehet, akinek mégha gyilkos is lenne a fia a börtönben, akkor is a fiát védené es leoltaná az áldozat csaladját hogy miert nem más pasit választott az áldozat, magának köszönheti a bajt.

Tessék, pszichologiai elemzés pipa.

2022. máj. 11. 18:23
 16/21 A kérdező kommentje:
És az áldozat lenne a hibás, hogy a fia miatta van börtönben. Es beperelné ez miatt az áldozat családját.
2022. máj. 11. 18:24
 17/21 anonim ***** válasza:
#15 Én is mindig ezt érzem anyósom kapcsán, de nem erre gondoltam, mert ez nem segít. Hanem arra, hogy mondjuk átérzed azt, hogy egy szerettedet bántják és meg akarod védeni vagy valami hasonló.
2022. máj. 11. 18:32
 18/21 A kérdező kommentje:

Megalázó.

A fiának mindent szabad, a nő meg mehet, ha nem tetszik, szava nincs, emberszámba nincs véve a fiainak a párja.

2022. máj. 11. 18:52
 19/21 peca1000 ***** válasza:

Én visszaszóltam a volt anyósomnak ha elkezdett becsmérelni, tedd te is, csak az erőből értenek.

Sosem leszel neki elég jó.

Az én szüleimnek sem felelt meg soha senki maradéktalanul, ahogy én sem a párjaim szüleinek.

Lehetőleg kerüld a társaságát, csak akkor menj hozzájuk, ha nagyon muszály és piti dolgokat meg hagyd rá.

2022. máj. 11. 20:29
 20/21 anonim ***** válasza:

Mintha az én sztorimat írtad volna le.... Én szakítottam végül, mert már mindenben az anya irányított. Az exem sose mondott neki nemet, hogy béke legyen, így igazából mindig nekem mondott nemet, csak elfelejtette észrevenni... Ha anyuka azt mondta, hogy heti háromszor pattanjon haza, ebből az egyik teljes hétvége, megtette. Minden egyes héten. Ja és úgy, hogy együtt éltünk 😅. És még sorolhatnám, hogy mikbe szólt bele és döntöttek ketten anélkül, ami rám is vonatkozott.

Szóval értesd meg vele, hogy itt nem a nejlonról van szó, hanem arról, hogy azokról hagyja dönteni az anyját, amihez semmi köze. Ha nem sikerül meggyőzni, még az en sztorimmal sem, akkor elengedheted a kezét és kereshetsz olyan, aki tisztelt téged annyira, hogy nem az anyja mögé tesz a sorban minden téma esetén.

L

2022. máj. 12. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!