Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elmondjam neki az igazat?
A barátommal együtt akarunk aludni és most jó lenne ha ő aludna nálam mert mostanában mindig én aludtam nála.
Legelőször ő aludt nálam..akkor is csak azért mert apu kinnt volt külföldön és tudtunk az anyuék szobájába aludni mert addig anyu a kisszobába aludt ahol van egy kis ágy. Én anyuékkal alszok egy szobába még.. csak a pasimnak nem mondtam el, és azt mondtam hogy azaz én szobám és most azt hazudtam neki hogy apu nem engedi hogy együtt aludjunk mert még nem is tud róla hogy aludtunk együtt. Most elmondjam neki az igazat hogy még anyuékkal egy szobába alszok és valójában ezért nem aludhat itt? ajj :( lehet nagy dobra verem ezt az egészet csak neki van különszobája meg minden.
Mond a szüleidnek, hogy szálljanak be ők is.
Úgyis nagyon ellustultak már.
22.03 ez tetszett:D
bármilyen kicsi is az a szoba, költözz be oda végleg. 15 évesen már nem a szüleiddel kéne aludnod. a kicsi szobád is be tudod rendezni szép otthonosra. lehet hogy kéne egy kisebb íróasztal meg egy kisebb szekrény, úgy nagyobb lenne a tér. beszéld meg lopezzel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!