Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha mindenki olyan hú de nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindenki olyan hú de nagy poligám, akkor mi értelme van egyáltalán egy párkapcsolatnak? Ha a szerelem és az ígéretek úgyis csak ideig-óráig tartanak...

Figyelt kérdés

2022. ápr. 28. 08:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

En azert vagyok egyedul mert rengeteg alszent, mu, megjatszott kapcsolatot latok. Ami az insta es fb posztokban merul ki.

Lehet velem van a baj, de en nem osztom meg az eletemet senkivel, nem szeretem ha valaki iszik, dohanyzik bulizik. Szoval nem erzem azt, hogy helyem lenne mas mellett.

2022. ápr. 28. 11:16
 12/14 anonim ***** válasza:
23%
mert az emberek 99%-nak fingja sincs hogyan kellene “part keresni” es egymas utan mennek a falnak ujra es ujra… Kezdjuk ott hogy baromi keves egy embernek az olyan ember akivel kompatibilis, csak sokan ezt vagy lexarjak vagy 1-2 pozitiv dolog miatt mindjart azt hiszik o egy megfelelo partner… Es igazabol az ertelmes no elott is sor tolong, de jol tudja milyen a szamara tokeletes partner es inkabb egyikel se jon ossze amig az osztonei nem mondjak hogy “na, o az!” es lehet evekig szingli aztan az ilyen hulye barmok mint itt egyesek megbelyegzik hogy “defektes” . De annak sincs sok esze aki jon itt azzal hogy “annyi rossz kapcsolatom volt mar”, hat te szinten egy bohoc vagy, nem kell itt martirkodni mert en max csak kirohoglek mintsem sajnaljalak…
2022. ápr. 28. 12:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Poligámból nagyon kevés van, a keresett kifejezés a nyitott házasság/kapcsolat.
2022. ápr. 28. 13:02
 14/14 A kérdező kommentje:

12:"annyi rossz kapcsolatom volt mar" mikor írtam én ilyet?

Szövegértés??

Kit érdekel hogy te sajnálsz-e? 😂

2022. ápr. 28. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!