Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "puhítsam meg" a félénk lányokat? Nehéz eldönteni, hogy egyáltalán érdemes-e velük foglalkozni.
Sziasztok, 21/F vagyok. Egyetemen az egyik csaj, aki ősszel jött, eléggé bejön, ilyen modell alkatú szépség, és amúgy jófejnek tűnik, de elképesztően félénk típus, szinte ránézni alig mer az emberre még órán is.
Anno próbálkoztam nála, ráírogattam, vissza-visszakérdezett, de csak ilyen tőmondatos beszélgetéseket sikerült létrehoznom, aztán egyszer már nem is válaszolt.
Most megint ráírtam, jófej volt, visszakérdez és ezt a pirulós smile-t is használja, de valahogy tényleg csak ilyen tőmondatos beszélgetést lehet vele folytatni, már ha ezt lehet beszélgetésnek nevezni.
Igazából 2 kérdésem lenne:
1. Hogyan tudom eldönteni, hogy érdemes-e vele foglalkozni (értem itt azt, hogy egyrészt visszakérdez, használ smile-kat, de annyira szűkszavú, hogy más esetben azt hinné az ember, le akarják rázni). Viszont itt lehet, hogy ez a csajnak csak az alap személyiségéből ered, úgyhogy nem tudom eldönteni, érdeklem-e.
2. Hogyan vigyem a kommunikációt, hogy valahogy feloldjam ezt a félénkségét? Mert így elég kockázatos lenne bárhova elhívni, úgyhogy puhítani kéne még egy ideig.
Ti hogyan látjátok ezeket?
Szerintem csak szélsőségesen félénk, azért tőmondatozik. Ha nem érdekelnéd, nem válaszolna. De nem biztos. Lehet, hogy nem akar megbántani, ezért utasít vissza.
Az kicsit nem szimpatikus, hogy úgy teszed fel a kérdést, hogy érdemes-e. Egy férfi mindig kockáztat, felajánlja az ideje egy részét, hogy igen, én ezt az életidőmet most neked adom, mert tetszel nekem. Gyere, ismerkedjünk meg! :-)
Szóval legyél nagyvonalú, és szánd rá az időt, hogy kiderüljön, hogy mi a pálya. Mintha már most unnád kicsit?!
Nem könnyű egy túl félénk valakit felszabadítani, néha terápia nélkül nem is lehetséges. Javaslom, hogy hívd el valami találkozóra, amiről legyen egyértelmű, hogy TE ŐT elhívod, és ahol ti ketten lesztek egy programon. Cukrászda, kávézó, sétálás a folyó parton. Ha erre eljön, az egy erős jele a nyitottságnak, annak, hogy érdekled. Ha ez sikerül, akkor beszélgessetek, legyél rá kíváncsi, hogy ő milyen ember, hisz azt már most is látod, hogy szép. S ő is tudja meg rólad, hogy te milyen vagy. Miért vagy érdekes, fel tudod e vidítani, meg tudod-e hallgatni?
Ha ez sikerül, akkor pár nap múlva megint legyen valami találkozó. Aztán megint. Aztán majd meglátjátok. Remélhetőleg el tudod nyerni a bizalmát, ha türelmes vagy. De az is lehet, hogy elfecsérelt idő, de ezt mint férfi nem bánod, hanem nagyvonalúan "megköszönöd a lehetőséget" a sorsnak, hogy vele találkozhattál, levonod a tanulságokat, és keresel tovább. Én így látom, sok sikert neked!
49f
Lehet, hogy nem akar megbántani, ezért utasít vissza.
helyett:
Lehet, hogy nem akar megbántani, csak ezért nem utasít vissza, és küldi az alibi válaszokat.
Félre ne értsetek, ezzel az "érdemes-e" kérdéssel nem arra utaltam, hogy "lusta vagyok megadni a módját a csajozásnak", hanem arra gondoltam, hogy én nagyon hozzászoktam ahhoz, hogy sok csaj valahogy nagyon nem tudja visszaadni, hogy érdeklem-e vagy sem.
Sokan játszották például, hogy "oké, elmehetünk ide-oda", komolyan is vettem őket, de végül nem jöttek el sehova, csak halasztgattak mindent, és ezeket meguntam.
Tehát én pusztán annyit várok el, hogy egyértelműen látni lehessen, hogy érdeklem-e a csajt, mert ha nem, akkor ne csináljon úgy, mintha mégis, mert akkor engem megvezet.
Tehát én erre a "nem tudom eldönteni, érdeklem-e" dilemmára gondoltam. Mert ha egyértelmű a helyzet, akkor megadom a módját a romantikának.
Köszi az eddigi válaszokat! ;)
Ha minden igaz, eddig egy válaszoló volt: én. :-)
4,3,2.
Sztem egyrészt ki fogod ezt tanulni. Másrészt meg a lányok sem mindig tudják, hogy mit akarnak, tehát simán lehet, hogy eleinte van hozzá kedve, de valami ezt megváltoztatja. Ez lehet a te hibád is, vagy valami tőled totál független dolog is, pl. az ő gátlásossága.
Mit tud adni ez a no azon kivul hogy jol nez ki? Tarsasagnak elsore nem tunik nagy fogasnak. Ha igy erted h erdemes e, szerintem nem.
Ha ugy h van e eselyed, akkor kerdezz ra konkretan, ha van akkor ugy is elmegy mondjuk randizni, ha nem akkor meg tudod h alltok.
Hát én nem tudom de ez a ráírjak e kérdéshalmaz és ezek kivesézése itt nekem alapból bukott mutatvány.
Én egy óvatlan pillanatban odamennék hozzá és kultúráltan közölném hogy szimpi a személyisége, és nagyon tetszik. És elkérném a telszámát, normálisan. És ha nem a válasz, bocs hogy zavartalak, szia. Ennyi.
Ha 5 perc múlva rájön, hogy lehet hogy hülye volt, úgyis adja a jeleket.
El kell hívni egy vacsorára kellemes környezetbe (nempizzarendelősyoutubozásra).
Ne legyetek már ennyire pöcsök. Mi van ha lepattint, semmi. Miért ? Mert csak annyit tudsz róla hogy jól néz ki, de ilyen van többezer nem ? Közben meg a Messengerrel idegeskedtek, miért nem ír, stb stb. A válaszhiányérzetbe zúgtok bele, nem a lányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!