SD-kártya - hihető ez a 1024 GB? Egyáltalán Kingston, Sandisken kívül érdemes bármivel foglalkozni?
A Facebook Marketplace teljesen értelmetlen használni, tövv az átverés, mint az igazi áru és becsületes eladó. Én a helyedben inkább elmennák a boltba, mert lehet, hogy kicsit drágább, de legalább a kezedbe kapod, és azt kapod a kezedbe, amiért fizettél, és nem csak kidobtad az ablakon a pénzt. Nem hamisítvány, nem lopják el a levélszekrényből, nem használt és tönkretett, és stb. stb. stb.
Ne vásárolj semmit a FB-ről, mert csak átb4sznak.
Teljesen hihető hogy eladó a kártya.
Az is hihető, hogy a fájlrendszere meg van hekkelve, és tényleg azt mutatja magáról, ami rá van írva.
Az más dolog, hogy mekkora lehet a valós kapacitása, és azért megéri-e neked egy hulladékért pénzt adni.
hát oké, akkor inkább nem, bár azt nem értem, hogy mutat a gépen is 1 TB-ot.
egyébként az A1 és A2 mit jelent? a többi jelölést ismerem, csak ezt nem tudtam értemezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!