Flakkaiskiller kérdése:
Adott egy 128gb 3. 0 kingston usb Ha 2160p filmet ráteszek melynek mérete 60gb Letudom játszani majd Tvn? Elég e lesz az adatátvitel gyorsasága?
Figyelt kérdés
2019. nov. 14. 19:13
1/6 anonim válasza:
A videó bitsebessége számít egyébként.
Meg a pendrive sebessége.
Mindkettő megállapítható.
2/6 anonim válasza:
... meg számít a tévé képessége és hogy ismeri-e a kodeket amivel kódolva van a film...
Nem egyszerűbb ha kipróbálod???
3/6 A kérdező kommentje:
Elindítom az átthelyezést de megáll egy idő után és azt írja ki hogy sikertelen a fájl túl nagy méretű
2019. nov. 15. 09:19
4/6 anonim válasza:
Fájlrendszer NTFS vagy exFAT legyen!
Esetleg hibás / hamis a pendrive, tesztprogrammal ellenőrizd a valós méretét, átviteli sebességét.
5/6 anonim válasza:
Privátra itt válaszolok, de arra nem tudok válaszolni.
Azaz mobilról akarod pendrive-ra tolni, amit én nem szoktam művelni.
Számítógépen kellene formázni.
Mobilalkalmazást láttam már, ha jól rémlik, amivel lehet tesztelni SD-kártya sebességét például.
6/6 A kérdező kommentje:
Már megoldottam köszi a segitseget
2019. nov. 16. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!